Ера Истрефи към феновете в София: Развълнувахте ме, благодаря Ви!


Ера Истрефи към феновете в София: Развълнувахте ме, благодаря Ви!

4700

Ентусиазирани фенове изпълниха столичния площад "Александър Батенберг"  онази вечер и пяха като един със звездите на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour (CCTVHET) 2016 близо три часа.

Както MySound.bg вече писа, кулминацията на финала на грандиозното турне бе появата на мегазвездата Ера Истрефи (на снимката), която подари на софиянци микс от най-добрите си парчета и не пропусна да изпълни "Bonbon", което се превърна в световен фурор.

Ексклузивни премиери и изненадващи колаборации бяха приготвили артистите на @CCTVHET за последната си среща с феновете за 2016 – Невена Пейкова и Кристо изпълниха за първи път чисто новата си песен "Така ми е добре", която бе посрещната повече от радушно от публиката. Михаела Маринова също бе приготвила нещо абсолютно ново за своите почитатели - сюрпризира всички, като се качи на сцената с Пламен и Иво за премиерата на новото им парче, заглавието на което все още пазят в тайна. Атанас Колев се появи със Santra за хита си "В твоя чест". Krisko изпя за първи път на живо последното си парче  "Още един танц", което излезе буквално преди броени дни. Скандалната Гери-Никол бе подготвила специален хеви рок микс на "Момиче като мен", "Ела и си вземи" и "I'm The Queen", а любимата на цяла България Поли Генова се присъедини към финала на турнето в София заедно с момичетата от LaTiDa.  

За последен път, но само за тази година, на сцената на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2016 се изявиха Мария Илиева, Михаела Филева, която бе в компанията на Iskrata, хип-хоп дуото Pavell & Venci Venc‘, Dara, Кристиан Костов, DJ Doncho - главeн виновник за перфектния саунд на всички концерти,  и бруталните танцьори от балет Nova. Артистите на най-грандиозното турне у нас споделиха емоциите си, гласа си, новите си проекти и любовта към музиката с повече от 160 000 души в Русе, Стара Загора, Пловдив, Благоевград, Варна, Бургас и София.

Всеки от тях благодари на феновете, защото публиката превърна @CCTVHET 2016 не само в най-успешното музикално турне в България, но и в споделено изживяване.

За да разберете кога ще се срещнете отново с любимите звезди на турнето, следете Фейсбук страницата на Coca-Cola Happy Energy Tour (http://www.facebook.com/CCHappyEnergyTour), както и страницата на The Voice Оf Summer Tour (https://www.facebook.com/thevoicetour).

Снимки - в секцията "Галерия". 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички