Спечели билет за шоуто на руското чудо Флекс Балет!


Спечели билет за шоуто на руското чудо Флекс Балет!

4614

Както обещахме, любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложението този път е от нашите приятели EventsJar, по чиято покана Флекс Балет (Flexx Ballet) Русия ще гостува със спектакъла "Елементи" (Elements) за първи път у нас. Дългоочакваното събитие е в зала 1 нa НДК от 19.00 ч. на 8 октомври.

Трима от вас получават уникалния шанс да се сдобият с пропуск за зрелищната постановка. Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:   

Кой е директорът на Флекс Балет?

Пишете на:ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/ Flexx Ballet

Очакваме до 11.00 часа на 4 октомври, вторник.

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Правилния отговор, както винаги, може да откриете в MySound.bg!

Успех на всички!

"Елементи" комбинира съвременна музика, танц и невероятно светлинно 3D шоу от ново поколение. Шоуто е единствено по рода си, без аналог в Русия и Европа. Перфектно изпипани хореографии, нотки от класическия руски балет, движения от китайски древни бойни изкуства, танго, валс и още много елементи са представени в най-новия проект на Флекс Балет. Невероятната пластичност, динамика и движения в танците ярко обрисуват реалните човешки емоции – страст, хазартност, неудържимост, влечение, нежност, трепет, любов. Няколко малки спектакъла се сливат в едно голямо шоу, което демонстрира двуполюсната природа на мъжката бруталност, подвластна на любовта, и женската нежност, доминирана от чувствата.

Неподправената и въздействаща атмосфера на сцената се създава и чрез светлинна концепция, която позволява използването на най-нови технологии от светлина и огън.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички