Тематични музикални вечери в бар Тънка червена линия


Тематични музикални вечери в бар Тънка червена линия

4906

Три интригуващи вечери предстоят в столичния бар "Тънка червена линия" до края на седмицата от 21.00 ч. с вход свободен.

28 септември, сряда - Alternative Night (with DJ Tony (RockAtive, Sugar DJ's)

Алтернативен и прогресивен рок, тоест здрави жици и див купон. Или с други думи – гарантирано е прогресивно купонясване, подкрепено с различни и само качествени алкохолни алтернативи. зад пулта ще е Tony, а селекцията, подготвена от него, ще е с музиката на Karnivol, Tool, A Perfect Circle, Tonic, Rishloo, Mutemath и други.

29 септември, четвъртък - Soundtrack Night (Селектор: Пинг-Понг Галя)

Заповядайте на среща с "героите", за да влезем заедно "във филма" и да се пренесем на сцената със свежи музикални парчета от любимите ни кинопродукции като "Коса", "Доорс", "Гепи", "Две димящи дула", "Криминале", "Плажът", "Трейнспотинг" и много, много други.  Вход няма, изход - също, закачливо припомнят организаторите.

1 октомври, събота - David Bowie Night (Селектор: Александър Чолаков)

Парти с неповторимата музика на една от най-вдъхновяващите и забележителни личности в рок и алтърнатив жанра. Предстои пътешествие през многото различни измерения на вселената Дейвид Боуи с адски много рок-ен-рол, глем и арт-рок, но също и с иновативните алтърнатив творения от късната "Боуи" епоха с електронно звучене и ню уейв елементи.

Цветната атмосфера ще бъде допълнена с готини парчета и на други изпълнители, които имат лична или творческа връзка с легендата Боуи, сред които Iggy Pop, Lou Reed, The Who, The Beatles, Bob Dylan, Queen, The Rolling Stones, Eurythmics и Roxy Music.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички