Тъмен берлински звук с Rødhad и Milton Bradley на Sonic Voyager


Тъмен берлински звук с Rødhad и Milton Bradley на Sonic Voyager

4552

Берлинската тъмна електроника ще изстреля в орбита второто издание на новия парти бранд на Metropolis - Sonic Voyager.

Само месеци след идването на най-добрия Live DJ в света – KinK и резидента на най-добрия техно клуб в света Berghain - Ben Klock, звукът на Берлин отново ще се пренесе в София за една нощ - в Хладилния завод на 22 октомври.

Култовите Rødhad и Milton Bradley пристигат за парти, част от събитията, посветени на 20-годишния юбилей на най-стария колектив за електронна музика у нас - Metropolis. За разлика от поредицата Future Heroes, която среща настоящите и бъдещите звезди на световната техно сцена, Sonic Voyager е серия събития със силно ограничен капацитет, представяща съвременни електронни артисти, които трудно могат да се поставят в стилови и жанрови рамки.

Хедлайнърът на второто издание е един от най-горещите берлински диджеи в последните години - Rødhad. Също част от екипа на Berghain, той владее до съвършенство силата на техното, изпълнено с меланхолия, дълбочина, тъмна сила и дъб, уейв и хаус влияния. Rødhad е роден и израстнал в Берлин. Започва кариерата си цяло десетилетие преди градът да се превърне в културна столица на Европа. 25 години по-късно талантът му го отвежда във най-горещите техно точки на планетата, а неговият лейбъл Dystopian и авторската му музика са признати от гиганти като Marcel Dettmann, Ben Klock, Sven Väth, Dave Clarke и други.

Вторият гост на Sonic Voyager - Milton Bradley (на снимката), също е чистокръвен берлинчанин, с футуристично виждане за съвременната денс сцена. Сетовете му варират от експериментално техно до твърд индустриален звук, а често смело издава и ексцентрични атонални проекти, като саундрака му към края на света "The End Of All Existence" (2010). Този април излезе и последният му дългосвирещ винил под заглавие "Tragedy Of Truth" през неговия собствен лейбъл Do Not Resist The Beat!. Изданието директно се качи високо в класациите и беше обявено за един от най-добрите албуми на годината със заразителните си дарк бийтове на границата между танцувалното техно и атмосферичния ембиънт и IDM.

Четвъртото парти от #Metropolis20 е с ограничен капацитет.

Билети се предлагат в мрежата на Eventim.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички