Празник на арт десертите с много музика


Празник на арт десертите с много музика

4892

Истински 5-часов празник на арт сладкишите се задава в Corso срещу Руската църква в София от 18.00 ч. на 29 септември, четвъртък.

Куп звезди от музикални формати като Music Idol и X Factor ще открият най-сладкото празненство, което ще продължи до 22.00 часа. Ще пеят Соня Мембреньо (позната от Music Idol, X Factor и предаването "Комиците") (на снимката), Ева Мария от X Factor и много други. Ще има кулинарни демонстрации от опитни майстори сладкари на уникални и невиждани до момента десерти, които повече се доближават до произведение на изкуството, след което всеки ще опита от тях. За първи път в България на гостуващи популярни личности ще бъдат направени авторски портрети чрез десерт. Всяка съставка ще отговаря на различна черта от характера на звездата, а полученият сладкиш ще носи нейното име. Освен риалити героините от скорошните музикални формати, които ще се грижат за празничната програма, ще присъстват и лица от по-стари издания, сред които Деница Георгиева от Music Idol. Като специален гост е поканен и друг почитател на кулинарните вълшебства – Дичо. Блондинките от радио Fresh също ще пробват от лакомствата.

Всеки посетител ще може да се включи в специално ателие, в което да рисува върху сладкиши. Предвидени са още и презентации и демонстрации на най-добрите кафе продукти в света. Големият експерт, инструктор и дегустатор в областта – Йордан Дъбов, ще представи висок клас кафе от специален микроклимат в Етиопия, както и такова, отличено на международния конкурс за гурме кафе COE Cup Оf Excelence 2015.  Ще има и демонстрация на първото по рода си в България кафе за ядене – Espresso Affogato.

Очакват се още много апетитни награди, както томбола за уникална торта.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички