Дами канят: Рут, Миленита и Белослава в клуб Mixtape 5


Дами канят: Рут, Миленита и Белослава в клуб Mixtape 5

4671

Традиционният съвместен концерт на Рут, Миленита и Белослава в столичния клуб Mixtape 5 този сезон е навръх Деня на музиката - 1 октомври.

Актуалните певици ще заформят елегантно трио с репертоар за душата, включващ поп, джаз, соул и фънк. Рут Колева и Миленита със своите лайв бендове и Белослава ще украсят нощта за пореден път по идея на популярното столично заведение. Предишните им две изяви бяха оценени от стотици фенове, зажаднели за нова и качествена музика на живо. Кадифеният тембър на Рут, лежерното лятно звучене на Миленита и отнасящо романтичните текстове на Белослава ще ви отнесат в онзи свят на красота и музика, в който ще ви се иска да останете дълго, уверяват организаторите.  

Изпълнителките ще представят в три части специалната си селекция с най-красивите парчета от своето творчество, а също и няколко съвсем пресни техни колаборации.

Вратите отварят точно в 21.00 ч.

Билети: 15 лв. в предварителна продажба чрез мрежата на Eventim: http://www.eventim.bg/bg/bileti/rut-koleva-milenita-beloslava-sofia-club-mixtape-5-440764/event.html и 20 лв. на място.

Фейсбук събитие: https://www.facebook.com/events/1255189757849149/

18+

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички