Допълнителни билети за концерта на Брайън Адамс


Допълнителни билети за концерта на Брайън Адамс

4412

Поради огромния интерес от страна на родните фенове към концерта на легендата Брайън Адамс в столичната зала "Арена Армеец" на 11 октомври, организаторите Moko Solution и NuCoast пуснаха допълнителни билети.

Всички желаещи да присъстват на грандиозното събитие могат да се сдобият с ограничено количество пасове на цена 60 лв. от мрежата на Eventim в цялата страна, както и онлайн на сайта на тикетинг-компанията.  Шоуто на рок изпълнителя у нас, което ще продължи над два часа, гарантирано ще бъде впечатляващо и вълнуващо преживяване за българската публика. Брайън Адамс ще развълнува родните меломани с най-големите си хитове, както и с горещи нови парчета.

Както MySound.bg нееднократно писа, изявата в София е част от световното турне Get Up, с което Адамс успя да покори многохилядна публика в САЩ, Европа и Канада. Именитият музикант се завърна отново на Стария континент с концерт в Люксембург. Критиците определиха обиколката като най-силната в кариерата на знаменития канадец.

Билетите за шоуто в "Арена Армеец" на цени от 60 до 120 лв. могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и онлайн ТУК. Актуална информация - на официалната страница на събитието:

Bryan Adams at Arena Armeec Sofia - Official Event

Междувременно, стана ясно, че София е спирка и от фотографското турне на Брайън Адамс този месец.

Две фотографски серии на рокаджията са част от седмото издание на платформата "Маѝстори на фотографията", което ще бъде открито лично от рокаджията часове преди концерта му в столицата. Изложбата Exposed/ Wounded ще бъде експонирана във Vivacom Art Hall между 11 октомври и 12 ноември.

През последното десетилетие, успоредно с впечатляващата си кариера на  музикант, Брайън Адамс се радва на международен успех и като фотограф. Неговите фотографии са публикувани в списанията Vogue, Vanity Fair и Zoo, а снимките му се излагат в най-реномираните световни музеи и галерии. Изложбата от два цикъла - Exposed/ Wounded, пристига в София от музея на фотографията в Стокхолм.

Exposed: На фокус

За Exposed пред обектива на Брайън Адамс застават знаменитости като кралица Елизабет, Мик Джагър, Дъстин Хофман, Стинг, Ейми Уайнхаус, Моника Белучи, Кейт Мос, Виктория Бекъм, Шон Пен, Лана дел Рей, Луиз Буржоа, Бен Кинсли, Пинк и Мики Рурк. "Прекият достъп до много известни личности и икони на музикалната и филмовата сцена прави портретите на Брайън Адамс силно интимни, интензивни проучвания, някои от които се превръщат във фотографски икони сами по себе си", отбелязва сър Елтън Джон в предговора си към печатното издание на Exposed. Много от портретите и модните снимки са заснети за Zoo Magazine, което музикантът създава в Берлин през 2004. За Zoo Адамс снима Мики Рурк във ваната, Дъстин Хофман на риболов и в скъп костюм, Майкъл Фокс, който вече страда от Паркинсон, но иронизира заболяването във фокуса на камерата. По това време рокаджията е затвърдил намерението си да бъде голям фотограф - няколко години преди това, през 2008, той е избран между много други известни имена да направи портрет на самата кралица Елизабет. С образите и кадрите, които създава, Брайън разбива клишетата за звездите, в някои ги иронизира, а други са много интимни. Изключителен майстор на студийната фотография, но едновременно с това той е в плен и на snapshot естетиката.

Wounded: Ранени

Wounded показва наследството на войната. За нея Брайън Адамс снима млади британски военни, претърпели тежки травми по време на мисиите в Ирак и Афганистан, които променят живота им завинаги. В серията са включени 30 портрета, които отдават почит на съвременните военни герои и хвърлят светлина върху тежкия живот на осакатените ветерани. Представена за първи път в момент, в който светът отбелязва 100 г. от началото на Първата световна война, и когато Великобритания изтегля своите войски от Афганистан, изложбата е същевременно провокация и преклонение спрямо тези, които продължават да излагат своя живот на опасност в името на държавния дълг. Интимните портрети на ветераните са поразителни и обезпокоителни - нито един от тях не се срамува и не скрие зверските последици на войната. Всяка една от тези вдъхновяващи личности показва изключителна храброст, решителност и лоялност както по време на служба, така и в гражданския си дълг. Кадрите от серията Wounded разказват за извървения път към превъзмогване на трагедията и продължаване напред в живота.    

Exposed /Wounded e курирана от Анке Дигенхард и Мат Хъмфри, галерия Crossover. Изложбата следва Flash на Лени Кравиц и е седмата поред от платформата "Майстори на фотографията", която показа творбите на едни от най-известните и влиятелни фотографи днес, сред които Хари Бенсън, Райън Макгинли и Бил Оуенс. Всички експозиции се представят пред българската публика от фондациите "Мусиз" и "Америка за България" във Vivacom Art Hall. Exposed /Wounded се осъществява в партньорство с Vivacom и Samsung със съдействието на  Столична община.

Фондация Musiz благодари за съдeйствието на винарна "Братя Минкови", които поднасят комплимент към събитието с най-новата си серия вино – Le Photographe, и на "Гранд хотел София".

Още:

facebook.com/musizfondation

Снимка: © Брайън Адамс, автопортрет

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички