Them Frequencies преди Karma To Burn


Them Frequencies преди Karma To Burn

4696

Какво е по-добре от една торба рифове ударно?

Ами, две торби рифове ударно. С ритник в челото, право от колоните. Или накратко – освен Karma To Burn на 10 октомври в Mixtape 5 ще гледаме и софийските герои Them Frequencies, известиха Wrong Fest и Rawk’ N’ Roll, обединили усилията си за (без)паметната рок-ен-рол вечер.

Така освен мачкащите инструментални валяци на американците, ще се блъскаме в хиперенергичните резачки на нашите момчета. Каските и протекторите за зъби не са задължителни, но може и да свършат работа, препоръчват организаторите.

Them Frequencies (на снимката) е група, която не е нуждае от представяне. За родната ъндърграунд метъл и хардкор сцена нашите момчета са абсолютна институция и освен това са една от най-често свирещите в Европа български банди. Те са и организатор на редки, но адски силни слъдж, стоунър и метъл концерти, а съвсем отделно китаристът им Дидо Пешев стои зад визуалното студио Brave Moustache. Формацията се готви за поредното си турне в Източна Европа, кове и нови парчета.

За Karma To Burn

Годината е 1995. Банди като Kyuss, Clutch, Monster Magnet и Yawning Man вече ваят постаментите на това, което в края на века ще се облече в термина "стоунър рок". Тогава, отнейде из Апалачите, слиза рифовото чудовище Karma To Burn, което напук на всички решава, че може да взима жертви и фенове само с трима души, без никакви вокали. След един компромисен албум с певец заради настояване на лейбъла, в края на 90-те Karma To Burn вече са трън в очите на бизнеса и култ за феновете с албуми, изцяло от рифови мелачки с брутален ритъм, от които ти се кърка силно уиски и студена бира, а брадата расте на бързи обороти дори по женски лица. И тъй като в бандата не са момчетата, които съвестната домакиня би поканила на вечеря с дъщеря си, след турнета с Kyuss, Clutch и Motorhead и три албума, които ги превръщат в абсолютни легенди на стоунъра, Karma To Burn се разпадат с гръм и трясък. И така до 2009, когато, превъзмогнали наркотични абстиненции и взаимна непоносимост, тримата се завръщат по-шумни от всякога. И, ако първите им три албума ги издигнаха в култ, то следващите четири заковаха името им с ръждиви пирони и верижен трион в самото чело на независимия и непукистки рок, който има да каже само: "Fuck off, сипи по още едно!".

Билети по 20 лв. - в мрежата на Tcketlogic.bg:

https://wrongevents.ticketlogic.bg/

Събитието във Фейсбук:

https://www.facebook.com/events/514460848749749/

Клипът към "62" на Karma To Burn:

https://www.youtube.com/watch?v=SKsTNSm4st4

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички