Съли Ерна с български музиканти на концертите си в София


Съли Ерна с български музиканти на концертите си в София

5663

Български музиканти ще акомпанират Съри Ерна на двата му концерта в София.

Както MySound.bg вече огласи, фронтменът на Godsmack ще представи актуалния си солов албум "Hometown Life" като част от афиша на цикъла "Музиката на Америка" и по повод 10-ия рожден ден на радио Z-Rock с две екскузивни шоута в зала 1 на НДК - от 17.00 и от 20.00 ч. на 20 октомври, четвъртък.

"Българската публика ще бъде първата, която ще чуе на живо "Hometown Life", сподели звездата в специално интервю на Елена Розберг за ефира на Z-Rock.

Големият американски музикант разказа, че концертите за юбилея на рок радиото ще са част от една наистина вълнуваща вечер, в която за първи път ще изпълни пред публика песните от "Hometown Life" в подобен формат. "Ще свиря с няколко музиканти, песните ще бъдат съблечени до акустични версии, за да направим много интимно, много лично и откровено изпълнение. Иска ми се да се усетим много близки и да си общуваме. Мисля, че ще бъде една много красива вечер", каза Съли.

Пред Елена Розберг той разкри още, че за да се получи много специално преживяване, в което ще изпъкне красотата на песните от албума, ще се включат и трима български музиканти от Оркестъра на Класик FM радио – две цигулки и едно виолончело. И призна, че не обича да категоризира музиката си, тъй като в нея се усещат много различни влияния. Това е причината на места в "Hometown Life" да присъстват блус, джаз, намек за кънтри и елементи от боса-нова - желанието му е да не се затваря в специфичен стил.

За всички фенове на Godsmack разкри, че през следващата година ще започнат записи на нов албум, който вероятно ще излезе в началото на 2018 . Тогава се навършват и 20 години от излизането на нейния дебютен албум и ще предприемат мащабно световно турне.

На финала един от най-забележителните рокаджии на нашето време се обърна на български към феновете си с думите "Обичам ви!".

Какво друго сподели знаменитият музикант за песните от новия си диск, участието на баща му в песента "Turn It Up", филмовите проекти, в които участва, може да чуете в цялото интервю на Елена Розберг, публикувано на zrock.bg.

Събитието се осъществява със съдействието на фондация "Америка за България".

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички