Брайън Адамс избира десетима българи


Брайън Адамс избира десетима българи

4619

Само десетима от цяла България са щастливците, които ще се запознаят лично с легендата Брайън Адамс. Освен че лично ще се запознаят със своя идол, ще получат автограф и ще се снимат с него преди шоуто му.

Както MySound.bg нееднократно писа, то ще се състои в столичната зала "Арена Армеец" на 11 октомври. Музикантът винаги търси контакт с почитателите си, като не спира да публикува в социалните мрежи снимки с фенове. Именно в официалните му страници има възможност да попаднат и родните късметлии.

Рок легендата ще се срещне с българите в деня на концерта, непосредствено преди да излезе на сцената. Уникалният жест на звездата показва специално отношение към родната публика, на която Брайън Адамс обещава да подари повече от два часа шоу с най-големите си хитове, сред които "Summer Оf 69", "Run To You" и "Everything I Do (I Do It For You)".

Билетите за събитието са на цени от 60 до 120 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и онлайн ТУК.

Организатори на шоуто са Moko Solution и NuCoast.

Актуална информация за концерта - на официалната страница на събитието: Bryan Adams at Arena Armeec Sofia - Official Event

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички