Броени часове до концерта на Брайън Адамс в София


Броени часове до концерта на Брайън Адамс в София

4363

Остават броени часове до концерта на легендата Брайън Адамс в столичната зала "Арена Армеец".

Както MySound.bg нееднократно писа, той ще се състои на 11 октомври е част от световното турне Get Up, с което рок звездата покори многохилядна публика в САЩ, Европа и Канада, а критиците определиха обиколката като най-силната в кариерата на музиканта.

Организаторите от Moko Solution и NuCoast препоръчват феновете да се придвижат към залата колкото се може по-рано. Вратите ще бъдат отворени от 18.30 ч. Всички, закупили билети за правостоящи места, ще бъдат допускани в залата през вход ВО, за закупилите  пропуски за трибуни (седящи места) ще бъдат отворени входовете А1, В1 и С1.

Билети за събитието могат да бъдат закупени и в деня на цени от 60 до 120 лв. и от касите на "Арена Армеец", както и от обектите от мрежата на Eventim в цялата страна.  Паркингът пред залата ще бъде на разположение на феновете на Адамс до изчерпване на местата. След запълването на капацитетa, допълнително ще бъдат осигурени паркоместа и по едно от платната на бул. "Асен Йорданов".

Над два часа шоу обеща на българските си фенове именитият канадец, който ще бъде подкрепен на сцената от Dudes Оf Leisure. Това е бендът, с който кове имиджа си на рок икона вече три десетилетия. Носителят на "Грами" пристига у нас с 12 тира техника, а страстта му към фотографията вдъхнови и една от основните идеи за интегриране на публиката във визиите на шоуто – конкурс за цветни портретни снимки. Адамс е автор на стилната обложка към диска "Get Up!" и режисьор на видеата към два от синглите. Звукозаписът е завръщане към осемдесетарските корени на музиканти и напомня защо той е един от най-продаваните артисти в света.

Концертът на канадската легенда в "Арена Армеец" ще започне точно в 20.00 часа, като няма да има подгряваща група или изпълнител, така че е препоръчително всички притежатели на билети да са заели местата си дотогава. На събитието ще може да бъде закупен и официален мърчандайз на рокаджията.

Напомняме, че лица до 16 години ще се допускат с придружител и два  броя попълнена декларация. Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ редовен билет. Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18-годишна възраст трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация. Няма да се допуска един придружител на 3 (три) и повече лица под 18 години. Декларацията може да изтеглите от сайта на Eventim в секцията често задавани въпроси - Пропускателен режим за непълнолетни лица. Моля, ползвайте следния линк. Подробно обяснение как да свалите декларация може да намерите ТУК.

Единият екземпляр се оставя на охраната при влизане, а вторият остава в придружителя в случай че бъде поискана за повторна проверка. Във връзка с мерките за сигурност и безопасност, носете с вас и лични документи - копие на акт за раждане на детето, ученическа книжка или бележник, ако то е под 14 години или неговата лична карта, ако то вече е навършило тази възраст. Целта е удостоверяване на самоличността на детето и неговата възраст. За да избегнете това, може да представите предварително нотариално заверена декларация. На концерта няма да бъдат допускани малолетни и непълнолетни лица под 18-годишна възраст без придружител! Мерките са съобразени със законодателните разпоредби в България.

Забранено ще бъде влизането в залата с храни и напитки, професионални видеокамери и фотоапарати, аудиозаписващи устройства, оръжие, всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри и т.н., стъклени бутилки, преносимо лазерно оборудване, както и пиротехнически средства. Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на "Арена Армеец" е забранено. Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат допускани и няма да им бъде възвърната стойността на билета.

Билетите за събитието са на цени от 60 до 120 лв. и могат да бъдат закупени и в деня на събитието от касите на "Арена Армеец", както и от обектите от мрежата на Eventim в цялата страна.

Актуална информация за концерта може да намерите на официалната страница на събитието: Bryan Adams at Arena Armeec Sofia - Official Event

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички