Мария Мутафчиева кани учениците на конкурса Непознати улици 5


Мария Мутафчиева кани учениците на конкурса Непознати улици 5

4690

Петото издание на Националния поетичен конкурс "Непознати улици" е в разгара си.

"Името на най-популярната песен на Мери Бойс Бенд дадох и на стихосбирката с моите собствени ученически стихове. С нейното издаване се роди и идеята за поетичен конкурс за ученици от цялата страна, от VII до XII клас включително. До мен в тази идея стоят Милена Андонова – директор на Английската гимназия в Бургас и Румяна Емануилиду – журналист и издател", припомня Мария Мутафчиева, фронтдама на обичаната група.

"Вярваме, че и в 21-ви век младите хора създават поезия и споделят своите мисли с белия лист и със света! Искаме да разберем какво мислят, какво ги вълнува, в какво вярват, какво пишат… Каним всички да тръгнат по "непознатите улици" на творчеството и да изпратят своите стихове за Петото издание на Националния поетичен конкурс!", допълва певицата.

Ако сте ученици от VII до XII клас включително, тази покана важи точно за вас:

"Аз, Мария Мутафчиева, издателска къща "Знаци" и Профилирана гимназия с преподаване на английски език "Гео Милев" – Бургас, те каним да изпратиш в периода 1-31 октомври три свои стихотворения на свободна тематика, като посочиш това, което смяташ, че те представя най-добре! Ние с Милена Андонова и Румяна Емануилиду ще прочетем стиховете, ще отличим първенците и ще ги наградим през ноември".

Цялата информация, регламент и начин за изпращане на стихове за конкурса "Непознати улици" - на: http://gpaeburgas.org/MARY/

"Избраните творби ще бъдат публикувани във вестник "Фактор". Авторите им ще получат грамоти и награди от ПГПАЕ "Гео Милев", издателска къща "Знаци", музика и книги от мен.
Очакваме и твоите стихове! Успех!"

Мери

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички