Джаз формацията 3oto представя първи албум в Sofia Live Club


Джаз формацията 3oto представя първи албум в Sofia Live Club

4338

Джаз формацията 3oto (Триото) ще представи едноименния си дебютен албум с концерт-промоция в Sofia Live Club от 20.00 ч. на 20 октомври, четвъртък.

Дискът "Trioto" е скок в дълбокото, надхвърлящ рутинните представи за музика и провокиращ почитателя да слуша. Интимно послание, вдъхновено и създадено да докосне всеки меломан. В десетте авторски пиеси почитателите ще усетят ново пространство, преплитащо джаз, фюжън, фънк, дръм-ен-бейс, електронни и етно елементи. В богатата палитра от звукови решения се открива и влияние от фламенко с живо, полиритмично и акустично звучене.  Допълнителен колорит към картината прибавя и виртуозното присъствие на двамата гости - Скилър (бийтбокс) и Димитър Бакърджиев (саксофон).

Проектът е създаден от Венко Поромански - ударни инструменти (на снимката вляво), Калин Жечев – клавишни и Ясен Василев - китарa в края на 2014. Многостранният облик на музикантите се проявява през годините в многобройните им участия в различни формации, простиращи се от класическа музика и джаз, до поп и рок жанровете на българската музикална сцена.

Билети на цена от 10 лева могат да бъдат закупени на място в клуба в деня на събитието.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички