Ищар се подготвя с йога, розе и свежи цветя за концерта си в НДК


Ищар се подготвя с йога, розе и свежи цветя за концерта си в НДК

4231

Българско розе, свещи и свежи цветя ще изпълнят гримьорната на Ищар непосредствено преди концерта ѝ в София.

Както MySound.bg писа, етно дивата се завръща на сцената в зала 1 на НДК в 20.00 ч. този вторник, 18 октомври.
 
Певицата винаги носи със себе си личния си екип за йога, на която ще се отдаде броени часове преди да излезе пред публика. В комбинация с медитация, това е задължителен неин ритуал преди да зареди аудиторията с магическото си присъствие, поясняват организаторите от АРТ БГ.

"Открих йогата преди три години, когато спрях цигарите. Дишам, загрявам, разтягам се и задължително трябва да съм сама в бекстейджа. Пет минути преди старта цялата започвам да треперя от вълнение. Знам, че ако някой ден този трепет изчезне, значи е време и аз да сляза от сцената", сподели звездата.

За улеснение по време на саундчека е осигурена мобилна кухня в НДК. В менюто си изпълнителката на "A Paris" залага на свежи салати и риба, а заради алергията си към глутена хапва само козе сирене.

Ищар избра българската публика, за да ѝ подари първата дата от турнето си, промоутиращо нейния най-нов албум "Baila". Изданието може да бъде намерено на българския пазар на CD от "Анимато Мюзик". Дискът съдържа 12 парчета, сред които сингли на френски, испански и арабски. Текстовете на две от песните са дело на популярната френска изпълнителка Indila, а сред авторите на музиката е френският продуцент и диджей Skalp в колаборация с певеца Matthieu Mendes и Quentin Bachelet.

Заедно с новия материал Ищар ще изпее за българската публика и своите най-големи хитове под съпровода на мултинационалния си бенд.

Билети за концерта - от Eventim на цени между 40 лв. и 80 лв. При закупуване на електронен пропуск е актуална и опцията за бързо и лесно чекиране на входа на залата през мобилно устройство като алтернатива на разпечатване на билета.

Подробности - на www.artbg.org.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички