Kan Wakan с нов сингъл и голям концерт в Sofia Live Club


Kan Wakan с нов сингъл и голям концерт в Sofia Live Club

5046

Един от най-успешните български музиканти в САЩ Kan Wakan, ще се качи на сцената в Sofia Live Club на 21 октомври.

Българинът, базиран в Лос Анджелис, който издаде най-новото си парче "I Would" наскоро, ще го представи премиерно пред софийската публика. Това е втори трак от предстоящия му троен албум "Phantasmagoria", който ще се появи през пролетта на 2017. Само за няколко дни, парчето спечели симпатиите на огромен брой фенове и получи многобройни позитивни отзиви от критици и музиканти.

В последните си два сингъла - "Molasses" и "I Would", Kan Wakan работи с различни гост вокалисти и музиканти, а резултатът от колаборациите е смес от акустично и електронно звучене, допълнено с виртуозното изпълнение на Софийската филхармония.

Октомври започна ударно за артиста. Освен че пусна нов сингъл, в началото на този месец се състоя и световната премиера на игралния филм "Dead Draw" (с участието на Gil Bellows, Michael Eklund и Elizabeth Tulloch), на който Георги е един от композиторите на саундтрака.

Георги Линев (aka Kan Wakan) е роден в София.  Eмигрира в САЩ, когато е на 14 години. Той е мултиинструменталист, продуцент и композитор. Списания като LA Weekly го нареждат сред 10 най-обещаващи млади артисти за 2014. Проектът "Kan Wakan" е издаден от легендарната звукозаписна компания за джаз Vеrve, част от Universal Music Group, а първият му сингъл "Like I Need You" влезе в саундтрака на един от сезоните на хитовия сериал "Игра на тронове". През 2014-та Kan Wakan подгря разпродадените турнета на Аrctic Monkeys и Royal Blood в САЩ.

За концерта си в Sofia Live Club Георги Линев подготвя специална програма, в която участие ще вземат различни гост - музиканти.

Билети за събитието на цена от 10 лева могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и партньорските каси Sofia Live Club, OMV, Билетен център НДК, "Германос", "На тъмно", Usit Colours, "Технополис", "Арена Армеец" и др.

Цената на място ще е 15 лева.

За повече информация може да следите във Фейсбук:

https://www.facebook.com/SofiaLiveClubBG
https://www.facebook.com/KanWakan/?fref=ts

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички