Bastardolomey преди страховитото изчадие Lordi


Bastardolomey преди страховитото изчадие Lordi

4893

Макар и на външен вид да е страховито изчадие, както се полага на копеле от връзката между демон и тролка, мистър Лорди се оказа... сговорчив джентълмен.

Финският монстър бързо се нави на свежата идея на Music Jam - да не води своя съпорт група, а да си избере подкрепа от българската сцена за дългоочакваното шоу.  Както MySound.bg огласи своевременно, организираното от "София Мюзик Ентърпрайсис" събитие е в столичната зала "Универсиада" от 19.30 ч. навръх Хелоуийн.

Така честта да отвори чудовищния гиг се падна на нашите момчета от Bastardolomey: Нуфри, Бъсти, Вили и Милен, които вече имат и мощната подкрепа на Димитър АнтоновMr. Chen. Групата е създадена през 2007, а през 2010 – годината на излизането на първия ѝ албум "Plastic Pig Society", влезе в българската метъл история, загрявайки за Мetallica, Anthrax, Megadeth и Slayer.

Петимата наскоро избухнаха с нови песни и забиват по-агресивно от всякога. "Готови сме да направим тъпанчетата на феновете на кайма!" - обеща Нуфри и предизвика всички с по-лабилна психика и слаби нерви ДА НЕ ПРИПАРВАТ В ЗАЛАТА.

Билетите за концерта са на цена 40 лева, а на 30 октомври ще струват 50 лева.

Пропуските могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim, както и на www.eventim.bg.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички