Теди Кацарова по Черен сатен насред претъпкания клуб PM


Теди Кацарова по Черен сатен насред претъпкания клуб PM

5695

Времената вече са други.

Какво е една песен без видеоклип? Какво е един видеоклип без промоция? Какво е едно видео-промо без изпълнения на живо? Ами, задължително е! Букварите в поп музиката са пренаписани и си имат нови правила и закони.

Стандартната премиера на нов клип у нас в масов модел включва малък клуб с поне една "плазма", стотина поканени, от които идват 30-40 души, 2-3 песни и 2 гледания на визуализираната песен. Не така обаче стоят нещата при Теди Кацарова. Винаги, когато тя реши да прави промоция, си става концерт с публика за 10-15 промота накуп. Ослепителната певица е достигнала ниво на професионализъм "мегахиперултрапро" и нагоре е само май ... Млечният път. Съвсем сериозно!

Приблизителна маса от над 300 тела завзе столичния клуб в четвъртък вечер, за да гледа премиерно видеото на "Черен сатен". Новата международна колаборация на Теди е с DJ Филипо Нарди от италианска страна и Djane Monique, плюс Живко Василев (кавал) от българска. Гост звезда е DJ Dian Solo, водещ на събитието - Наско от БГ Радио, помощни вокали от Gabriela PartoFsky, диско балет TL Dance и публика от половин Европа. Не, не се шегувам. За присъствието на италианци беше ясно, все пак видеото е снимано в Милано, замесен е и режисьорът Томасо Терузи. Но да се вдигнат приятели и фенове чак от Англия, Испания и дори Финландия (Силвето Кацарова ме информира), чак до София за промо на видеоклип!?! Сметнете само колко е ценена Теди извън пределите на България!

Признавам си честно, до тази промоция не бях чувал абсолютно нищо за новата 360 формат видеотехнология. Продуцентите на Теди Кацарова от "Акорд Мюзик" подробно разясниха и показаха техниката, реализирала експерименталното второ видео към "Черен сатен" във формат 360, проект на филмова компания STC Media с продуцент Дариана Куманова – една българка с много сериозни позиции на фестивала "Сан Ремо". Остава ни само да видим за в бъдеще дали наистина визуалната музика във формат 360 ще се превърне в лидер на този вид индустрия.

След като Атанас Стоянов представи официално "Черен сатен" и го изгледахме на видеостената "вълча порода" в лъскавия клуб (носят се зловещи слухове, че ще става чалга след Нова година!?), Теди атакува партито в пълен блясък със задължителните ѝ помитащи фризура и тоалет (Vanitta).

Още с първите бийтове на хита "Street Life" тази промо вечер директно включи на вълна концерт с овации за завиждане. След това "Бронзово" и разтърсващата "Само аз и ти", а когато Теди покани на сцената Дидо от Deep Zone за "Преродена" - в двойно изпълнение (оригинал и Deep Zone Remix), ситуацията се превърна в "ръцете горе" с много танци от начало до край. И аплодисменти от онези - сърдечните, след които болят дланите. А ако си мислите, че Силвия Кацарова не може да хване ритъма на дръм-ен-бейса, жестоко се лъжете!

Популярният италиански DJ Filippo Nardi беше оставен за финал на шоуто. 48-годишният телевизионен водещ нашумява преди 15 години, когато скандално напуска италианския "Биг Брадър" заради страстта му към тютюнопушенето, за да стигне до водещ на MTV и участия като диджей в едни от най-големите клубове по целия свят.

С намесата на Филипо, Djane Monique и Живко Василев, песента "Черен сатен" е добила наистина зверски ударен и хитов саунд. Тук изобщо не говорим за класата на видеоклипа, самото парче е на суперниво. Нова червена точка и доказателство, че винаги позитивната Теди не спира да се развива като артист и да се променя с всяка нова музикална вълна.

Автор на текста на "Черен сатен" е Емил Дилчев, монтажът на видеото е на Красимир Николов, а режисьор е Костадин КръстевКоко. За финал песента беше изпълнена повторно, но на английски, като и в двете версии на сцената, плътно прилепен до Теди Кацарова с някакъв демоничен танц, се изявяваше атрактивен гост от Испания.

Снимки, фенове, цветя, селфита, интервюта, усмивки и чаши вино с панделки от черен сатен.

Благодаря от сърце за зареждащата вечер, Теди!

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички