Sonic Voyager: любовна приказка с неочаквани обрати


Sonic Voyager: любовна приказка с неочаквани обрати

4689

Още едно историческо парти от поредицата Metropolis20 е зад гърба ни.

Партито започна обещаващо още след качването на Ziggi зад пулта. Младата надежда направи пролога на дългата музикална нощ, а точно в 00.00 на сцената се качи първият хедлайнър на вечерта - Milton Bradley. Още с появяването си германецът разтърси нетърпеливо очакващите го ценители на техно музиката. Тежки и тъмни вибрации, допълнени от красиви звукови картини и атмосфери – публиката очаквано избухваше неколкократно в аплодисменти, а по средата на сета му залата беше препълнена с танцуващи в еуфория фенове.

Sonic Voyager е новият бранд за нестандартната нова електроника, която не се побира в рамки и трудно се вписва по утъпканите пътеки на парти живота у нас. Metropolis обаче никога не са спирали да гледат напред, да експериментират с малко познати имена и да канят за първи път смели иноватори от световната техно сцена.

И за пореден път колективът доказва, че познава рецептата за незабравими партита, които трудно могат да бъдат пресъздадени и остават за дълго в банката парти спомени. В 3.00 часа след полунощ симпатичното червенокосо момче Rødhad започна да разказва шестчасовата си история, в която успя да вкара всички мощни отличителни белези на берлинското техно. Върна ни назад във времето с траковете на Johannes Heil - "Paranoid Dancer"; Jeff Mills - "The Bells", и още много други от серията "как най-бързо да се разглобиш на съставни части".

Сетът му предизвика серия избухвания, които до края се трансформираха в пълна любовна еуфория. И не го казваме случайно, а защото по време на звуковата инвазия една млада двойка пое по пътя на семейния живот от дансинга на Sofia Sound Factory. В публиката се издигна голям банер с послание: "Ще се омъжиш ли за мен?", а след заветното "Да!" от момичето, към което бе отправено посланието, пухкави амурчета се разнесоха из цялата зала.

С нетърпение ще следим развитието на тяхната музикална приказка, а всички останали фенове на електронните звуци пък чакат кулминацията на една юбилейна година в техно историята на България.

Metropolis20 върви към своя връх.

Очакваме го!

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички