Warscum и Mizerere на една сцена с Benighted и FBI


Warscum и Mizerere на една сцена с Benighted и FBI

4466

Warscum и Mizerere ще ударят с Benighted (на снимката) и Fecal Body Incorporated (FBI) на концерта им в столичния клуб Live & Loud този петък, 28 октомври.  Както е известно, това ще е първа изява Benighted у нас. Акцент в програмата на музикантите, които от основаването си през 1998 се превърнаха в лидер на френската дет/грайнд сцена, е последният им албум "Carnivore Sublime", издаден в каталога на Season Оf Mist през 2014.
 Warscum е група, създадена от Иво Масларов през септември 2014 с идеята да се свири интензивен микс от дет метъл и грайндкор. Два месеца по-късно е факт и дебютното издание - ЕР-то "Society Rape". Интересен факт около бандата е участието на датския барабанист Мадс Лауридсен, свирил в легендарната група Konkhra, както и в много други проекти. За краткото си съществуване Warscum осъществяват голям брой концерти, сред които и съпорт на бащите на дет метъла Cannibal Corpse, Malevolent  Creation, Grave и други. Актуален състав:
Александър Петров – вокалиИво Масларов – китараЯвор Мечев – басМадс Лауридсен – барабани

Mizerere е дет метъл банда, сформирана в София през 2007. Съставът е повлиян от банди като Prostitute Disfigurement, Severe Torture и Lock Up. Музикантите започват активна концертна дейност през следващата година, дебютирайки на сцена заедно с лидерите на родния дет метъл Enthrallment. Следват множество клубни концерти и участия в ъндърграунд фестивали, след които бандата получава много позитивни отзиви за своите живи изпълнения.  Столичани подгряват шведската грайндкор банда The Arson Project в София през 2010, след което са поканени да свирят и на фестивал в Букурещ с хедлайнери белгийските легенди Agathocles. През 2011 бандата организира и свири на концерта на американската дет/грайнд формация Misery Index в София, а следващата година е избрана за една от подгряващите групи на мексиканските "главорези" Brujeria в столицата.  През 2014 излиза  дебютният албум на Mizerere "Vomiting Fecal Mass", към който е заснет и официален видеоклип към песента "Raped By Her Cut Fists". Билети за съвместния концерт на Benighted, FBI, Warscum и Mizerere - в мрежата на ETicketsMall и онлайн. Facebook event: https://www.facebook.com/events/1698436250396597

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички