Броени часове до уникалното шоу на Йън Гилън в София


Броени часове до уникалното шоу на Йън Гилън в София

4422

Остават броени часове до концерта на Йън Гилън (Ian Gillan) у нас.

Рок легендата поема на турне в Източна Европа, което ще започне именно от София. Както MySound.bg вече обяви, легендарното гърло на Дийп Пърпъл (Deep Purple) пристига по покана на "София Мюзик Ентърпрайсис" да припомни "Smoke On The Water", "Hush", "When A Blind Man Cries", "Perfect Stranger" и много други любими хитове на знаменитата британска банда в зала 1 на НДК на 4 ноември (петък).

Гилън ще бъде съпроводен от групата на кийбордиста на "дълбоковиолетовите" – Don AireyBand, и оркестъра на Софийската филхармония под диригентството на Stephen Bentley-Klein. Специален гост ще е формацията Papa Le Gál, в която соло вокал е дъщерята на Йън  Grace Gillan.

Певецът и част от неговия екип пристигат у нас на 1 ноември. Същата вечер гостът ще бъде специален гост в "Шоуто на Слави" по bTV, където ще разкрие какво да очакваме на концерта му и ще ни подгрее подобаващо за него с изпълнение на един от най-големите хитове на Дийп Пърпъл.

Йън Гилън много държи да опита местен специалитет, докато е в София.  За закуска в деня на шоуто той е поръчал микс от различни меса и сирена, плодове и фрешове. Обядът му ще е домашна супа, няколко вида салати и плата с месни деликатеси, сирена, авокадо, люти чушки и хумус, всичко обилно полято с шампанско San Pellagrino. За вечеря ще похапва морски дарове и ябълков пай. По време на концерта му в бекстейдж зоната трябва да има сок от нар и портокал, черен чай, няколко твърдо сварени яйца, както и плато със сирена и месни деликатеси.

Don Airey си е поръчал бренди, шампанско, бяло и червено вино, както и плата с меса и сирена и пържени пилешки крилца. За Stephen Bentley-Klein са осигурени няколко бутилки хубава немска бира, сирена, плодове и няколко вида хляб. Grace Gillan и нейната група държат на шампанско, портокалов сок, минерална вода, плата със сирена, меса и зеленчуци.

Входовете на зала 1 на НДК ще бъдат отворени в 19.00 ч. Най-напред - в 20.00 ч., ще излезе Grace Gillan с Papa Le Gál, като изпълненията им ще продължат около 45 минути. Очаква се Йън Гилън заедно Don Airey Band и оркестъра на Софийската филхармония с диригент Stephen Bentley-Klein да превземат сцената в 21.15 ч. Шоуто им ще продължи поне час и половина.

Ограничено количество билети за концерта на цена от 60 лв. до 120 лв. все още могат да бъдат закупени от касите на "Тикетпро" и "Ивентим", както и на www.ticketpro.bg и www.eventim.bg

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички