ДНБ Халюцка: Игри на светлини, сенки и хипнотична музика


ДНБ Халюцка: Игри на светлини, сенки и хипнотична музика

4735

Екипът на H.M.S.U. (Hard Music Аnd Sounds United) организира нестандартно музикално пътешествие в постановката по време на която този път са поканени да участват и посетителите.

Как? С фенери и лампи, с които да се включат в среднощната игра на светлини и сенки. Публиката ще бъде посрещната от сериозна доза дръм и басс музика, подбрана от родни диджеи, а всеки, който донесе фенер или лампа, ще получи отстъпка на входа. Организаторите се надяват, че по този начин хипнотизиращото въздействие на електронната басс музика и нейните производни стилове като дръм-ен-бейс, джънгъл, дъбстеп и други, ще бъде допълнено с визуални похвати.

Датата на събитието е събота, 29 октомври, а мястото - столичният парти център "4 км", неслучайно разположен диагонално на небезизвестната болница по неврология и психиатрия. "Пациентите" могат да започнат да прииждат още от 22.00 ч., а музиката стартира в 22.30 ч., оповестиха организаторте.

Всичко за събитието - на http://bit.ly/2eBeBjF.

Цена на вход 8 лв., с фенер - 5 лв.

В програмата са включени солови и дуо селекции, миксирани от водещите дръм-ен-бейс диджеи от България и гост от Mакедония - Snah, а останалите индивидуални сетове ще бъдат от артистите на HMSU Targy, Mocks и Konspirator. Запалените по музиката на Ogonek ще могат да го видят зад пулта в един дълго чакан тандем с Kigami. Очакваме още първокласна селекция от колаборацията Salmon Flow (EXo b2b Bzzzt) и дуото Boogieman b2b Mad Twist. Вероятно това е и единственото събитие в месеца, на което ще слушаме първокласна селекция от плочи с актуален дъбстеп, подготвена от Famalam и Daffonso, посочват организаторите.

H.M.S.U. е неформално музикално движение с начало през далечната 1999. До момента с тази марка са организирани над 300 събития, а през годините по покана на Hard Music Аnd Sounds United над 200 чуждестранни гости. "Оказва се, че косвено или пряко спомагаме за евроинтеграцията на държавите от Балканите, като провокираме кооперация, доброжелателство и положително съпреживяване чрез музиката", споделят от H.M.S.U.

Повече за събитията на H.M.S.U. - в социалната мрежа на адрес:

http://facebook.com/hmsu.org

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички