От Сао Пауло до София: Nomade Orquestra


От Сао Пауло до София: Nomade Orquestra

4870

Десет от най-талантливите бразилски инструменталисти идват в България за неповторимо музикално шоу, което ще се състои в столичния клуб Maze на 1 ноември.  Nomade Orquestra е мястото, където различните музикални изразни средства и направления се срещат и взаимодействат помежду си по неповторим начин. Стилът на проекта е интригуващ микс от фънк, джаз, дъб, рок, афробийт, хип-хоп и соул, която забавлява и зарежда с бразилска жизненост и достъпност. Nomade Orquestra трудно може да бъде побрана в рамки, но получава топъл прием както от публиката, така и от страна на професионалната критика. 
На концерта в София музикантите от Сао Пауло ще представят парчетата от еднoименния си дебютен албум, който им отваря вратите към най-големите джаз фестивали и сцени, както и към сърцата на всички влюбени в безграничните музикални експерименти и пътешествия. В него освен обичайните кирата, барабани, перкусии, клавишни и контрабас, звучат арабски уд, рог, маримба и различни разновидности на флейтата и саксофона. А музиката ще преминава от мелодичност и гореща динамика към изненадващи и силно въздействащи звукови картини. 
Концертът на Nomade Orquestra в България е част от първото им европейско турне, организирано от българо-германската компания Elen Music, което ще премине през най-добрите музикални клубове в Испания, Португалия, Великобритания и Франция
Цената на билета е 20 лв. и може да бъде закупен предварително от тук. На място: 25 лв.
Концертът в София се организира от "Елен Мюзик" в кооперация с клуб Maze.  Видео:
 
https://www.youtube.com/watch?v=YAEhM5cxhV0

Още от Хип-хоп/Ар ен би


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички