Наско от Б.Т.Р. гост-звезда в Пееш или лъжеш


Наско от Б.Т.Р. гост-звезда в Пееш или лъжеш

4833

Вокалистът на една от емблематичните български рок банди Б.Т.Р. Атанас Пенев, е петата гост-звезда в новото забавно музикално шоу "Пееш или лъжеш", което стартира по Nova от 21.00 ч. на 3 ноември.

"Ще ме лъжат много, но се надявам да разпознавам истината", пошегува се Наско, който ще трябва да отсее пеещите кандидати след поредица музикални истории, предизвикателства на сцената и подвеждащи вокални доказателства. "До себе си имам страхотен съвет от професионалисти, на които ще разчитам много в своя избор. Радвам се, че ще се забавляваме заедно на сцената", допълни рокаджията пред камерата на "Събуди се", която надникна за първи път зад кулисите на най-новото шоу в българския ефир.    

Една от най-трудните задачи за гост-звездите ще бъде разкриването на музикалните умения на участниците чрез необичаен липсинг. Кръг от предаването ще представи кандидатите за дуетни половинки с чужди гласове, предлагайки възможност на гост-звездата и Съвета да отгатнат дали вокалът е записан от участника на сцената или от професионалист. Забавната, но и решаваща за бъдещето на дуета задача, е една от многото уловки, които "Пееш или лъжеш" ще задава на звезди и участници, съпътствани с много забавни моменти на сцената.

Всяка седмица популярен изпълнител ще прави своя избор сред осем кандидати, които ще се опитат да го заблудят в своите музикални умения. Големите имена на българската музикална сцена ще получат подкрепа в своя избор от истински професионалисти, израждащи Съвета на шоуто. Главни действащи лица в ключовия екип ще бъдат Алекс Раева, Милица Гладнишка и Емил Кошлуков. Експертите в областта на музиката, актьорската игра и дебатите ще имат право да коментират с гост-звездата представянето на кандидатите, както и да им отправят важни въпроси в определени кръгове на шоуто. Участниците могат да се представят с интересни моменти от своята биография и да демонстрират умения в различни области, които да подскажат за притежанието или липсата на вокални данни.

Актуални новини за "Пееш или лъжеш" - на уебсайта на Nova или във Фейсбук страницата на шоуто.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички