Виж кой спечели пропуск за Sofia Fusion Festival 2016


Виж кой спечели пропуск за Sofia Fusion Festival 2016

4227

Поредното издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" завърши.

Предложението този път бе от нашите приятели в сдружение "Концерти.БГ", организиращо Sofia Fusion Festival 2016. Както е известно, третото издание на събитието ще се състои в Sofia Live Club на 4 и 5 ноември.

Двама от вас получиха уникалния шанс да се сдобият с пропуск за феста с изключително колоритен и оригинален афиш. Имената на късметлиите бяха изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:  

Как се нарича творческата лаборатория на Nadishana?

Вярното е: Звукова микрохирургия.

Честито на Жулиета Костова и Кармен Личева-Терзиева.
 Третото издание на Sofia Fusion Festival ще ни срещне с млади български групи, с добре известните в джаз и етно средите Калин Вельов, Нина Николина, Павел Терзийски, Стоян Роянов Я-я, Мирослав Иванов, както и с формации от няколко държави.  На 4 ноември на сцената ще се изявят и Foltin, Paraplanner, Pendara Ethno Project и So Called Crew. По покана на фестивала на 5 ноември за първи път в България пристига дуото на сибирския композитор и мултиинструменталист Nadishana и израелския китарист Дима Голерик (на снимката). В афиша e и сръбската банда Naked, а от българска страна ще вземат участие бендът на Мирослав Иванов, Я-я Роянов La Migra и Clavexperience. Истински музикален фюжън.  "Всеки комбинира собствения си стил плюс още нещо. Sofia Fusion Festival е за тези, които могат да слушат повече от един стил", споделя Петър ЙордановБъни (един от организаторите на фестивала, познаваме го и от етно бас групата Оратница).
 Последни бройки еднодневни промо билети на цена от 25 лв, Групови  пропуски 3+1  Проектът е финансиран от Столична програма "Култура" на Столична община за 2016 и се организира от сдружение "КОНЦЕРТИ.БГ".
 Събитието във Фейсбук:  https://www.facebook.com/events/1095377350524134 Официална видеопокана:  https://www.youtube.com/watch?v=kQyYlcgkt8s Очаквай скоро следващото предложение в "Спечели с MySound.bg". 

Още от Хип-хоп/Ар ен би


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички