Ъпсурт с банда на живо в клуб Терминал 1


Ъпсурт с банда на живо в клуб Терминал 1

5094

Проектът Ъпсурт Лайв Бенд ще гостува в столичното заведение "Терминал 1" за пръв път тази събота, 5 ноември.

Компания в сценичната програма ще им прави друга популярна хип-хоп формация - The Top Stoppers. Събитието е организирано от клуба-домакин със съдействието на Jagermeister.

По-голямата част от билетите са вече изчерпани, като в мрежата на Eventim.bg към момента са налични около 100 броя, поради което се препоръчва възможно най-ранното закупуване,  припомнят организаторите.

Вечерта ще открие DJ Cass, последвана от The Top Stoppers. Ъпсурт ще излязат на сцената заедно с формация в състав: Филип Александров (кийборд), Васил Русев (бас), Михаил Йосифов (китара) и Марин Сладкаров (барабани).

DJ Cass е една от първите дами, които застават зад пулта и се захващат със селектиране и миксиране на музика. Преди това е била част от балет Нова, също част от програмата на вечерта.

Ъпсурт са все така актуални и към днешна дата. Социално ангажираните им текстове и индивидуални позиции към важните обществени теми срещат обичайната подкрепа от феновете. Последното издадено парче от рапърите е "Ослушай се". Година по-късно излиза и One Shot-а на Ицо Хазарта "Хип-хоп". Междувременно бандата пуска и цял live set в YouТube.

The Top Stoppers са небезизвестните Wosh MC, Yoko, Feel & Piro. Четиримата се събират през 2009 и осезаемо разместват пластовете на българската хип-хоп сцена. Три години по-късно излиза първият им двоен албум "Get The Benjamins". Следват компилациите "Mega Drive vol.1", "Mega Drive vol.2" и "Лека нощ, деца". Бандата продължава да е неизменна част от големите за стила събития в страната.

Клуб "Терминал 1" ще отвори врати точно в 21.00 ч. на 5 ноември, събота. Събитието е с начален час 23.00. Билети се предлагат в мрежата на Eventim.bg на цени от 12 лв. в предварителна продажба и 15 лв. на самата дата и на място. Каси: щандовете на Eventim на ул. "6-ти септември" и в The Mall, Office 1 Superstore, OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, "Строежа", "Български пощи", "Вастелс България", каса "Арена Армеец", "Технополис", "Duende Travel София", книжарници "Бард" и "На спирката", както и онлайн през сайта на компанията.

Броят на пропуските е ограничен, препоръчва се предварителното им закупуване.

Линк към страницата на събитието във Фейсбук:

Upsurt & Live Band - Live @ Terminal 1 - 5 November 2016

https://www.facebook.com/events/583917311793316/

Ъпсурт:
Facebook: https://www.facebook.com/Upsurt-372781777998/?fref=ts

The Top Stoppers
Facebook: https://www.facebook.com/thetopstoppers/?fref=ts

DJ Cass
Facebook: https://www.facebook.com/DJ-CASS-155013281220296/?fref=ts

Club Terminal 1
Facebook: https://www.facebook.com/pg/clubterminal1

Ъпсурт – "Ослушай се":

https://www.youtube.com/watch?v=w3UCRD7vh7Y

The Top Stoppers – "Горе ръцете":

https://www.youtube.com/watch?v=V3zu1sBoAIE

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички