Бунт и борба за справедливост в Blood Money на Miry


Бунт и борба за справедливост в Blood Money на Miry

4666

Групата на Мирян КостадиновMiry, е готова с най-новата си провокативна и завладяваща песен - "Blood Money".

Парчето разказва за нещастията, причинени от социалното неравенство, и e израз на бунта срещу престъпленията, извършвани от силните на деня. Текстът и музиката са дело на Мирян Костадинов, а аранжиментът - на Мартин Стоянов.

Предпремиерата на видеото към песента "Blood Money" ще се състои в Sofia Live Club от 20.30 часа на 16 ноември (сряда).

За него музикантите отново се доверяват на креативните маниаци от Clamer Production Studio, които стоят и зад първото видео на Мирян -  "I Won’t Pray!" Клипът е провокативен - в унисон с настроението на цялата песен. А от групата разкриват, че и в него ще видим колко тънка може да е бронята на парите и властта, когато онеправданите поискат справедливост.

Концертът в сряда също ще бъде подвластен на бунтарската и доста по-агресивна музикална линия на Miry. В Sofia Live Club групата ще представи пред публика и други нови песни от дебютния си албум, който предстои да излезе догодина.

След участието в София, музикантите тръгват на турне из страната. Първите дати са 18 ноември в Бургас и във Варна следващия ден. Формацията е в състав: Мирян Костадинов (вокал и пиано), Мартин Стоянов (клавишни) и Богомил Енчев (барабани). Групата е част от лейбъла Homeovoxmusic.

Билети за концерта в Sofia Live Club - в мрежата на Eventim и касите на OMV, The Mall, Orange Center, Orange.bg, Билетен център НДК, "Български пощи", "Вастелс България", каса "Арена Армеец" и "Технополис". Цена: 8 лева.

На самата дата и на място в клуба пропуските ще са по 10 лева.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички