Вечните рок песни на България в симфоничен съпровод


Вечните рок песни на България в симфоничен съпровод

4674

Кулминацията на турнето "Вечните рок песни на България" предстои в зала 1 на НДК от 20.00 ч. на 18 ноември.

Събитието ще бъде по-различно от всички, проведени в други градове, заради необичайния, но вдигащ високо летвата симфоничен съпровод. Диригент ще е маестро Левон Манукян, а оркестрациите са поверени на Гого Милтядов.

Турнето, събудило българския рок и привлякло хиляди зрители от страната, е организирано отново от "БГ Мюзик Къмпани", а в него участват едни от най-обичаните български рок певци: Данчо Караджов и Сигнал, Милена Славова, Дичо, Валди Тотев (Щурците) и Стенли (Тангра). Всички те се обединяват, за да съхранят и предадат на новите поколения българските евъргрийни от жанра на рока.

Ще прозвучат емблематични песни от репертоара на изпълнтелите, сред които "Да те жадувам", "Може би", "Обсебен", "Пътят към храма", "Две следи", "Среща", "Нека с теб", "Не'ам нерви" и много други.

Отзивите на фенове и специалисти са, че за първи път в България се провежда концертен маратон, изграден само от хитове, без нито един "пълнеж" или компромис в сетлистата. Навсякъде публиката остава без дъх, съпреживявайки срещата си с истински идоли в българския рок и изпълненията им на живо. В последното и самите зрители активно участват.

Скоростта, с която се изчерпват билетите (в Ticketportal), е обяснима, но, за да не се наруши усещането за неповторимост, втора дата не се предвижда, поясняват организаторите.

На място публиката може да си купи новоиздадени дискове със селекция на най-хитовите песни от репертоара на рок легендите.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички