Легендите закриват националното си турне с концерт в София


Легендите закриват националното си турне с концерт в София

4809

Легендите канят ценителите на българската рок музика на ексклузивен концерт в столичния клуб Joy Station от 21.45 19 на ноември (събота).

Събитието е последна спирка от националното турне на ветераните тази година.  Йордан Караджов от Сигнал, Константин Цеков от ФСБ, Митко Кърнев от D2, Любо Киров, Константин Марков и Станислав Сланев - Стенли от Тангра ще изпълнят "легендите" в рока, останали в сърцата на четири поколения български фенове.

Част от звездния репертоар на супергрупата са "Нашият град", "Сто години", "Нямаше кой да ни каже", "Другият", "Обещание", "Може би", "Любовта, без която не можем", "Обсебен", "Бъди какъвто си", "Има ли цветя", "Оловният войник", "Жулиета", "След десет години", "Сбогом", "Ледено момиче" и "Да те жадувам".

Част от забележителния успех на Легендите се дължи на различното представяне на добре познатите парчета, които звучат в оригинален аранжимент, но показват артистите в нова светлина, изпълнявайки песните на своите колеги. Перфектното сработване между шестима толкова различни, но доказали се с времето професионалисти, личи на сцената. Енергията от хубавата рок музика заразява публиката и създава незабравимото изживяване на всеки концерт на Легендите, коментират присъствали на изявите.

Билети за концерта в Joy Station - в мрежата на Eventim.bg, Ticketpro.bg, верига магазини "Фантастико" и на място в клуба.

Линк към Eventim.bg:

http://www.eventim.bg/bg/bileti/legendite-sofi-joy-station-438124/event.html?co=bgr

Легендите във Фейсбук:

https://www.facebook.com/TheLegendsBG

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички