Веси Бонева ще отбележи 10 години на сцената със стилен концерт


Веси Бонева ще отбележи 10 години на сцената със стилен концерт

7293

Веси Бонева ще отбележи 10 години на сцената със стилен концерт в Sofia Live Club от 23.00 ч. на 19 ноември.

Едва ли има българин, който да не е чул нейната песен "Родината" и да не казал: браво на нашето  момиче. Това е само една от многото уникални авторски песни на вокалистката, които ще прозвучат на живо тази събота.

Едни от най-големите майстори на клубна музика в България - уникалният Светлин Къслев, гост музикантите Deep Zone Project, Bobo, Dee, DJ Kaiski, струнното трио Хипнотик, Щерион Пилидов (китара), Николай Тошев (ударни) и Стойо Стоев (гайда) ще се качат на сцената с актуалната певица за вихрено денс парти.

За да празнуваш 10 години музикална кариера в България, освен лични качества и харизма, е нужен много добър и отдаден екип. Един от доказалите се партньори на Веси Бонева, който ще ръководи екипа ѝ от професионалисти на 19 ноември, е Светлин Къслев - музикален продуцент на Starlight Records. Тандемът Веси Бонева - Светлин Къслев от години успешно покорява както българските концертни и клубни сцени, така и атрактивни музикални дестинации в чужбина. Те са очаквани изпълнители в Сен Тропе, където за втора поредна година откриват сезона в клуб L'Opera до топзаведенията Le Quai на френската Ривиера. През януари Веси Бонева получи покана и бе специален гост на Swiss Awards 2016 в Цюрих, Швейцария, където зарадва всички присъстващи с изпълнения на едни от най-големите световни хитове. Освен стотиците участия, в биографията на певицата са още три самостоятелни албума ("Обърквация" (1998), "Vessy Boneva" EP (2012), "Work Of Art" (2013), както и единственият по рода си хаус проект у нас - Planet Magic Livе (2007), от който е тоталният хит "To Fuck". Популярни също са нейните изпълнения "Ring The Bells", "Believe" и "If You Want Тo Touch Me". За парчето "Разпалвам микрофоните" Веси получава номинацията на наградите "Икар" 2016 в раздел "Съвременна българска музика".

Много добре се приемат нейни съвместни проекти като "Обсебен си" с Goodslav, както и "Летен кадър" с Deep Zone Project.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички