Morcheeba с нов албум в София на 22 ноември


Morcheeba с нов албум в София на 22 ноември

5080

Скай Едуардс и Рос Годфри от култовата трип-хоп група Morcheeba се завръщат в България за концерт в зала 3 на НДК на 22 ноември, известиха организаторите на събитието EventEase.  Освен с хитовете си, британците пристигат и със своя нов албум, озаглавен с техните малки имена - "Skye & Ross". Един от най-разпознаваемите женски гласове на планетата - този на Скай Едуардс, и омагьосващите китарни рифове на Рос Годфри ще поведат българската публика на вълнуващо музикално пътешествие - неподправен органичен микс от трип-хоп, ритъм-ен-блус, даунтемпо и соул. Новият диск съчетава както нежния звук на Morcheeba, с който вече няколко десетилетия бандата омагьосва публиката в цял свят, така и самостоятелните артистични търсения на двамата музиканти. Албумът е резултат както от решението на продуцента на групата Пол Годфри да остане встрани от музикалната сцена, така и от желанието на Скай и Рос за нови  експерименти, резултатите от които ще прозвучат и на българска сцена.
"Искахме да се върнем към музикалните си корени. Към онова интензивно, живо, смело звучене и мисля, че го постигнахме", споделя Скай за новия албум, който британският таблоид The Mirror определя като "елегантен, с перфектно звучене, от което феновете на Morcheeba няма да останат разочаровани". Вижте и интервюто, което двамата музиканти дадоха за българските си почитатели. Те ще се насладят на зашеметяващ лайв, представящ новите парчета "Light Of Gold", "How To Fly", "Medicine" и вечните класики "Enjoy The Ride", "Rome Wasn’t Build In A Day, The Sea", "Otherwise", "Gimme Your Love" и много други.  Вратите на зала 3 в НДК ще отворят в 19.30 часа.  Цени и места за продажба на билети:
50 лв. - Правостоящи пред сцена
60 лв. - Седящи места на балкони вляво и вдясно от сцената

Онлайн/ електронни билети директно от: http://bit.ly/MorcheebaLiveSofia

Стандартни билети на касите в Билетен център на НДК, както и в цяла България в мрежата на Ticketportal.bg, в бензиностанции OMV, книжарници Booktrading, магазини "На тъмно" и други.

Билети "Ранно пиле": 40/45лв. само в магазин "Яко"(София, ул."Граф Игнатиев" 43 - в безистена до Subway на Попа).

Следете събитието на: https://www.facebook.com/events/1653492638298640

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички