Черни ритми с Rock On Jamz в клуб Five High Skatepark


Черни ритми с Rock On Jamz в клуб Five High Skatepark

5348

Rock On Jamz  и  Five High Skatepark представят третото си събитие за тази година- "Groove On Breaking Battles" 2016, посветено на един от важните елементи в хип-хоп културата – брейкинг.  Батълът ще се състои във Five High Skatepark с начален час 20.00 часа на 26 ноември. Танцовите битки ще бъдат отсъдени от компетентно жури, трима съдии -  танцьори от три утвърдени крю-та: Juju Rock (Electric Force), Mochancho (Monstribe) и Ekzarka (Sleepwalkingz). Водещ на батълите е Наско Маринов добре познат в рап средите като B-Boy Swipy. За музиката щe се погрижат добре подбрани диджеи от страната, които са сe доказали със своя опит и качество в пускането на музика на подобни мероприятия - DJ Akasha и DJ Funktool. Концертната част на събитието е поверена в ръцете на едни от най-добрите български МС-та: Atila, MD Beddah и Прим, които ще подгреят тълпата преди подът да бъде запален от движенията на състезателите.  Надпреварата ще бъде проведена на принципа на директна елиминация. Битките ще бъдат двама срещу двама.
- Квалфикации (по един рунд на танцьор от всяко крю)- Топ 8 (по два рунда на танцьор от всяко крю)- Финал (по три рунда на танцьор от всяко крю)
Записването става на имейли: Grooveonbreakdancebattle@gmail.com (BBoys/BGirls Names & Crew Name). Five High Skatepark e на ул. "Владайска река" 4 в София.
 Събитието във Фейсбук:

https://www.facebook.com/events/671027303075167


Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички