Тематичните вечери в Тънка червена линия до края на седмицата


Тематичните вечери в Тънка червена линия до края на седмицата

5113

Rancid & Ramones - две от най-емблематичните пънк банди, ще прозвучат в столичния бар "Тънка червена линия" на 30 ноември (сряда).

Tony (RockAtive/Sugar DJ's) ще подбира музиката, а освен двете групи, ще има и песни на Madness, The Clash, Bad Religion, The Offspring и много други. Началото е 21.00 ч., входът - свободен.

Вечерта на 1 декември, четвъртък, е запазена за BG Metal Night (Thin Red Line set), вход свободен.

2 декември (петък) - Massive Hardcore Massacre. Хардкорът ще е в пълния си блясък - от София до Ню Йорк. Ще се разбием с музиката на Agnostic Front, Terror, Madball, Evergreen Terrace, Cro-Mags и, разбира се, няма да пропуснем и нашите момчета от Last Hope, Vendetta, Nebula, Redound, O.H. и много други. Зад пулта ще застане Tony (RockAtive/Sugar DJ's).

Промоции с шотове на корем. Начало - 21.00 часа, вход свободен.

В самото начало на декември най-голямата рок-ен-рол група в света – The Rolling Stones, издава чакания единайсет години нов албум "Blue & Lonesome". Дискът, в който участва и Eric Clapton, се състои от кавърверсии на велики блус парчета. Събитието е чудесен повод да си устроим една вечер, посветена на Stones, поясняват от управата на бара. Датата е 3 декември. Освен че ще заложи на парчетата от новия запис на динозаврите, селекцията на Краси Москов ще разходи присъстващите из цялото величествено творчество на знаменитата банда, а и парчета от репертоара на Eric Clapton, Cream, Jeff Beck, The Who, The Animals, Jimi Hendrix, Led Zeppelin и други.

Начало - 21.00 ч., вход свободен.

Резервация - на място в бара.

https://www.facebook.com/trl.bar

https://www.facebook.com/groups/30525891277

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички