Остава, Jeremy? и Dead Mans Hat с общо турне в Европа


Остава, Jeremy? и Dead Mans Hat с общо турне в Европа

9978

Остава, Jeremy? и Dead Mans Hat предприемат няколкодневна обиколка в ЕвропаСъвместното турне на българските групи ще премине през Амстердам, Франкфурт, Дюселдорф, Берлин и Мюнхен между 30 ноември и 4 декември. Четирите дати в Германия са по инициатива на Gibelin и бележат пет години от дейността на българската промоутърска агенция, базирана в Берлин и известна с работата си по концертите там на Sars, Subcarpati, Остава и P.I.F., Фондацията, Б.Т.Р., Графа, Ъпсурт и много други.
Всяко едно от предстоящите събития е с час на отваряне 19.00 ч. и начало в 20.00 ч. местно време. Трите банди ще изпълнят сетове с продължителност между 30 и 90 минути, като общото времетраене на програмата ще бъде малко над три часа. В Амстердам домакин на събитието е клуб Mezrab – 30 ноември. Билети се продават предварително в мрежите на Link2Ticket.nl, Eventim.bg и в First Bulgarian School "ABC" Amsterdam на цена от 15 евро, а на място – 20 евро. В Германия клубовете са съответно Das Bett (Франкфурт) – на 1 декември, Stahlwerk (Дюселдорф) – на 2 декември, Bi Nuu (Берлин) – на 3 декември и Feierwerk (Мюнхен) на 4 декември. Билетите и за четирите немски дати са на цени от 19,90 евро в предварителна продажба и 25 евро на място и могат да бъдат открити в мрежата на Reservix.de. Капацитетът на залите е между 300 и 600 души.
Остава (на афиша), Jeremy? и Dead Man's Hat са сред най-актуалните и активни родни банди и са във върхова форма към момента. Остава издадоха Best Of албум преди броени дни, който бе представен на голям концерт в София. Jeremy? удариха в Sofia Live Club. Музикантите от  Dead Man’s Hat са в усилена подготовка за реализирането на дебютен албум. 
Ето списък с конкретните дати, локации и съответните страници на събитията във Фейсбук, където могат да бъдат открити повече подробности за провеждането на всеки един от концертите в Европа, както и информация за продажбата на билети:
Ostava & Jeremy? & Dead Man's Hat5 Years Gibelin
30 November 2016, Wednesday Ostava & Jeremy? & Dead Man's HatLive at Mezrab, AmsterdamClub Mezrab 
1 December 2016, Thursday Ostava + Jeremy? & Dead Man's Hat live in FrankfurtClub Das Bett
2 December 2016, Friday Ostava + Jeremy? & Dead Man's Hat live in DüsseldorfClub Stahlwerk
3 December 2016, Saturday Ostava + Jeremy? & Dead Man's Hat live in BerlinClub Bi Nuu
4 December 2016, Sunday Ostava + Jeremy? & Dead Man's Hat live in MünchenClub Feierwerk  Видеоанонс:
 Ostava + Jeremy? & Dead Man's Hat Gibelin Agency Tour 2016
 https://www.youtube.com/watch?v=7apngHyWMas&feature=youtu.be
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички