Виж кой спечели пропуск за The Dire Straits Experience в София


Виж кой спечели пропуск за The Dire Straits Experience в София

4322

Поредното издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" завърши.

Предложението и този път бе от нашите приятели Loud Concerts и "Булстрад Арена Мениджмънт", организиращи концертите на The Dire Straits Experience (TDSE) в София и Пловдив. Както е известно, те са (съответно) в зала 1 на НДК на 2 декември, а ден след това (3 декември), в зала "Колодрум".

Двама от вас получиха уникалния шанс да се сдобият с пропуск за събитието в София. Имената на късметлиите бяха изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:   

По чия идея е сформиран проектът The Dire Straits Experience?

Вярното е: Chris White

Честито на Бориса Барбутова и Игнат Геров.

Билетите за партер и първи балкон в зала 1 на НДК са напълно изчерпани и поради тази причина организаторите пуснаха в продажба втори балкон. Пропуските на цена 40 лева са в продажба в мрежата на Eventim и партньорите им в цялата страна - магазинитe Office 1 Superstore, OMV, "Български пощи", "The Mall", ниво 0 и "Технополис".

Все още има налични билети за концерта в Пловдив – от 30 лв. до 50 лв., в зависимост от местоположението в залата. Те могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim, както и от касата пред общината.

Преди двете дати у нас дългогодишният член на легендарната банда Chris White и компания минаха с мини турнета през Великобритания, Холандия и Испания, а след България продължават към Румъния и Русия.

В залите в София и Пловдив няма да се допускат внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.

Всички зрители под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От сайта www.loudconcerts.com  или от тук може да бъде свалена декларацията за придружител за концертите на Dire Straits Experience.

Декларацията може да бъде получена и от охраната на входа на зала 1 на НДК и зала Колодрум в Пловдив. Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен. Деца до 7-годишна възраст ще влизат напълно безплатно - с придружител, попълнена декларация и без право на седящо място.  

The Dire Straits Experience е суперуспешен проект, който се разпродава за дни по целия свят, гостува успешно за пръв път у нас с в Русе през март.

Концертите в София и Пловдив са с начален час 20.00 ч., вратите отварят в 19.00 ч!

"Спечели с MySound.bg" ще продължи скоро.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички