Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Броени часове до концерта Любэ в София


Броени часове до концерта Любэ в София

5020

Остават броени часове до концерта на Любэ у нас.

Както е известно, звездната формация пристига по покана на Moko Solution за грандиозно шоу в столичната зала "Арена Армеец" от 20.00 ч. на 10 декември. Музикантите споделят, че нямат търпение да се срещнат отново с родната публика и обещават да изпълнят всичките си най-големи хитове, сред които "Комбат", "Солдат", "Позови меня тихо по имени " и много други любими композиции.

Организаторите препоръчват всички фенове на любимата група на Русия да се придвижат към залата колкото се може по-рано. Входовете на "Арена Армеец" ще бъдат отворени от 18.00 ч. Всички, закупили билети за седящи места на терена, ще бъдат допускани в залата през вход ВО, за закупилите  пропуски за трибуни (седящи места) ще бъдат отворени входовете А1, В1 и С1. Oграничено количество билети за събитието могат да бъдат закупени и в деня на шоуто от касите на "Арена Армеец", както и от обектите в мрежата на Eventim в цялата страна.  Междувременно стана ясно, че не коя да е, а една от най-великите групи в световната музикална история - Бийтълс, е извор на вдъхновение за вокалиста на Любэ Николай Расторгуев. Той дори има издаден солов албум, изцяло с кавъри на Ливърпулската четворка. Увлечението на фронтмена към музиката на великата британска група предопределя пътя на вокалиста на Любэ. Кариерата му в Русия стартира именно с изпълнения на незабравимите "Help!","All Мy Loving" и "Hey, Bulldog" – парчета, които през 1996 г. Расторгуев събира в соло албум с кавъри на Битълс. Дискът е издаден предимно за приятели на музиканта, затова е в много малък тираж. Той доказва безспорните си музикални качества, като освен че изпълнява вокалните части в композициите, се включва още със соло на китара и на барабани. За изданието, което което носи заглавието"Четири нощи в Москва", изпълнителят на "Позови меня тихо по имени" споделя: "Обичам тези песни, защото съдържат невероятен мощен заряд. Умишлено не съм променял аранжимента на повечето от тях, стараейки се да запазя оригиналния дух на Битълс, а и е трудно да измениш нещо съвършено". През 2007 талантливият музикант си прави специален подарък за 50-ия рожден ден – преиздава любимия албум с кавъри. За аранжимента на 22-те композиции помагат всички музиканти от Любэ, а дискът се превръща в хит.
По време на сценичните си участия Николай Расторгуев често изпълнява хитовете на епичните британци. Това може да се случи и у нас на 10 декември. Паркингът пред "Арена Армеец" ще бъде на разположение на феновете до изчерпване на местата. След запълването на капацитетa, допълнително ще бъдат осигурени паркоместа и по едно от платната на булевард "Асен Йорданов". Напомняме, че лица до 16 години ще се допускат на събитието с придружител и 2 броя попълнена декларация. Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ редовен билет! Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18-годишна възраст трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация. Няма да се допуска един придружител на 3 (три) и повече лица под 18 години!

Декларацията може да изтеглите от сайта на Eventim, в секцията често задавани въпроси - Пропускателен режим за непълнолетни лица. Моля, ползвайте следния линк.Подробно обяснение как да свалите декларация може да намерите ТУК. Eдиният екземпляр се оставя на охраната при влизане, а вторият остава в придружителя, в случай че бъде поискана за повторна проверка. Във връзка с мерките за сигурност и безопасност, носете с вас и лични документи - копие на акт за раждане на детето, ученическа книжка или бележник, ако то е под 14 години или неговата лична карта, ако то вече е навършило тази възраст. Целта е удостоверяване на самоличността на детето и неговата възраст. За да избегнете това, можете да представите предварително нотариално заверена декларация. На концерта няма да бъдат допускани малолетни и непълнолетни лица под 18-годишна възраст без придружител! Мерките са съобразени със законодателните разпоредби в България.

Забранено ще бъде влизането в залата с храни и напитки, професионални видео камери и фотоапарати, аудио записващи устройства, оръжие, всякакви остри и опасни предмети, като ножове, чадъри и т.н., стъклени бутилки, преносимо лазерно оборудване, както и пиротехнически средства. Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на "Арена Армеец" е забранено! Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат допускани и няма да им бъде възвърната стойността на билета.

Концертът ще започне точно в 20.00 часа, като няма да има подгряваща група или изпълнител, така че е препоръчително всички притежатели на билети да са заели местата си дотогава.
 Малкото останали билети все още могат да бъдат закупени на цени от 30 до 70 лв. в мрежата на Eventim в цялата страна, както и онлайн ТУК.  Актуална информация за концерта може да намерите и на страницата на официалното Facebook събитие - Любэ / The Best of / 10 December 2016 /Arena Armeec .

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички