Необикновената история на Вивалди с 3D концерт в София догодина


Необикновената история на Вивалди с 3D концерт в София догодина

4631

Световноизвестните виртуозни музиканти ще взривят родната публика с уникалното 3D шоу  Vivaldianno в столичната зала "Арена Армеец" на 19 март 2017, а не на 9 декември (петък), както бе обявено, известиха организаторите Moko Solution.  Промяната се налага поради извънредни лични ангажименти на две от основните звезди в спектакъла. Виртуозите обещават да се реваншират на родните меломани с още по-впечатляващо шоу, страхотни светлинни ефекти и много музикални изненади. Закупените билети важат за новата без презаверка. Тези, които желаят да върнат билета си, могат да го направят в срок до 15 януари, като сумата ще им бъде напълно възстановена. Билети, закупени на каса на Eventim, се връщат на мястото, откъдето са закупени. Пропуските, закупени с кредитна карта, могат да бъдат изпратени или върнати лично в централния офис на Eventim, като сумата по кредитната карта се възстановява до 14 работни дни. Vivaldianno - необикновената история за надеждите и загубите на италианския гений Антонио Вивалди, е пресъздадена по вълнуващ начин и разказана както никога досега, обясняват присъствали на шоуто.
Новата уникална интерпретация на класическия концерт съчетава традиционно и съвременно, минало и бъдеще на фона на впечатляващи светлинни и визуални 3D ефекти. Във Vivaldianno бароковата атмосфера е пресъздадена по впечатляващ начин благодарение и на модерното танцово шоу. Оркестърът е позициониран между два огромни мултимедийни екрана, които се намират пред и зад сцената. В комбинация с уникалния светлинен дизайн, създаден по най-съвременните технологии, публиката за първи път ще стане свидетел на ненадминато музикално и визуално изживяване в трето измерение.
Vivaldianno събира на една сцена виртуозни музиканти от цял свят. Една от звездите на шоуто е и световноизвестната виолончелистка и композитор Тина Гуо. Нейното отличително звучене – комбинация от класическа музика, модерен рок и електронни елементи, я прави неизменна част от музикалния акомпанимент на звезди като Стиви Уондър, Ханс Цимер, Питър Гейбриъл, Карлос Сантана, Фу Файтърс и много други. Обявена за интернационална сензация, Тина участва още и в създаването на филмова музика.
Автори на 3D спектакъла са чешкият музикант и продуцент Майкъл Дворжак и виртуозният цигулар Ярослав Свечени. Либретото е дело на Томаш Белко, а визуалната концепция е поверена на въображението на Косуке Сугимото, прочут японски художник, режисьор и аниматор.
Билети за шоуто могат да бъдат закупени на цени от 40 до 70 лв. в мрежата на Eventim в цялата страна, както и онлайн. Актуална информация за шоуто - на официалната страница на събитието: Vivaldianno - първият 3D концерт в България - официално събитие.


Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички