Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Необикновената история на Вивалди с 3D концерт в София догодина


Необикновената история на Вивалди с 3D концерт в София догодина

4633

Световноизвестните виртуозни музиканти ще взривят родната публика с уникалното 3D шоу  Vivaldianno в столичната зала "Арена Армеец" на 19 март 2017, а не на 9 декември (петък), както бе обявено, известиха организаторите Moko Solution.  Промяната се налага поради извънредни лични ангажименти на две от основните звезди в спектакъла. Виртуозите обещават да се реваншират на родните меломани с още по-впечатляващо шоу, страхотни светлинни ефекти и много музикални изненади. Закупените билети важат за новата без презаверка. Тези, които желаят да върнат билета си, могат да го направят в срок до 15 януари, като сумата ще им бъде напълно възстановена. Билети, закупени на каса на Eventim, се връщат на мястото, откъдето са закупени. Пропуските, закупени с кредитна карта, могат да бъдат изпратени или върнати лично в централния офис на Eventim, като сумата по кредитната карта се възстановява до 14 работни дни. Vivaldianno - необикновената история за надеждите и загубите на италианския гений Антонио Вивалди, е пресъздадена по вълнуващ начин и разказана както никога досега, обясняват присъствали на шоуто.
Новата уникална интерпретация на класическия концерт съчетава традиционно и съвременно, минало и бъдеще на фона на впечатляващи светлинни и визуални 3D ефекти. Във Vivaldianno бароковата атмосфера е пресъздадена по впечатляващ начин благодарение и на модерното танцово шоу. Оркестърът е позициониран между два огромни мултимедийни екрана, които се намират пред и зад сцената. В комбинация с уникалния светлинен дизайн, създаден по най-съвременните технологии, публиката за първи път ще стане свидетел на ненадминато музикално и визуално изживяване в трето измерение.
Vivaldianno събира на една сцена виртуозни музиканти от цял свят. Една от звездите на шоуто е и световноизвестната виолончелистка и композитор Тина Гуо. Нейното отличително звучене – комбинация от класическа музика, модерен рок и електронни елементи, я прави неизменна част от музикалния акомпанимент на звезди като Стиви Уондър, Ханс Цимер, Питър Гейбриъл, Карлос Сантана, Фу Файтърс и много други. Обявена за интернационална сензация, Тина участва още и в създаването на филмова музика.
Автори на 3D спектакъла са чешкият музикант и продуцент Майкъл Дворжак и виртуозният цигулар Ярослав Свечени. Либретото е дело на Томаш Белко, а визуалната концепция е поверена на въображението на Косуке Сугимото, прочут японски художник, режисьор и аниматор.
Билети за шоуто могат да бъдат закупени на цени от 40 до 70 лв. в мрежата на Eventim в цялата страна, както и онлайн. Актуална информация за шоуто - на официалната страница на събитието: Vivaldianno - първият 3D концерт в България - официално събитие.


Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички