Ти Си каквото си пожелаеш на новогодишното парти в Mixtape 5


Ти Си каквото си пожелаеш на новогодишното парти в Mixtape 5

3954

Нова година наближава и всички сме почнали да мислим къде ще сме на 31 декември.  На второто издание на "Ти Си" те очаква мощно градско парти в двете зали на столичния клуб Mixtape 5. Ела и се зареди с български етно-бас, балкански брас, дръм-ен-бейс и много други! За теб. Защото 2017 Ти Си на ход, приканиха организаторите.
Програмата е повече от обещаваща купон до сутринта:  Тъпани и гайди като квартет ще огласят началото на 2017, за да ти върви като по ноти. Традиции от сърцето на Родопите, австралийско диджериду и перуански кахон специално за теб! Купонът не е пълен без танци. Asti Dance ще допринесат с народни стъпки и добро настроение, за да демонстрират как се прави професионално.
 Най-добрият тромпетист на епичния сръбски фестивал Гуча - Kristijan Azirovich, ще свири с целия си духов оркестър. Който е бил в Mixtape 5 на Guca Madness, знае за какво става дума.  Ти Си на ред да чуеш красивия глас на DIA, едно от новите лица на българската музика. Български фолклорни мелодии ще озвучат празника и ще се смесят с горещ трап и дъбстеп. Ще прозвучи още един глас – този на световния шампион по бийтбокс SkilleR.  HMSU отново ще селектират диджейската част на вечерта, като от самата организация участие ще запишат High Roll (Mocks & Konspirator) и Ogonek. Освен представители на най-голямото българско басс движение, ще можем да чуем и някои от най-интересните таланти на българската дръм-ен-бейс сцена. Първият от тях е Monotype - един от постоянно развиващите се български продуценти, а изданията му за редица международни лейбъли категорично доказват това. Krivak & Charoday от Chronic Vibez пък ще забъркат джънгъл, дръм-ен-бейс и дъб. Един от основните български дръм-ен-бейс лейбъли - Метафизия, ще бъде представен от Ruji, който е сред най-ярките артисти в компанията.  Партито ще продължи до сутринта и в двете зали на популярното заведение. "И през 2017 Ти Си решението и от теб зависи всичко. Новата година е нова страница от историята, която ти сам създаваш. Покажи на какво си способен! Ела и се зареди с вдъхновение и музикална енергия, която ще те разтърси до върха на съзнанието ти” – споделят организаторите от Fusion Embassy.

Ти Си на ход: ► Първите 99 билета са само по 10 лв.► Вход на място: 25 лв.  Събитието във Фейсбук:

https://www.facebook.com/events/216419525461942

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички