Lidum Merrko и The Flying Detachment с общ концерт в София


Lidum Merrko и The Flying Detachment  с общ концерт в София

4798

Има банди и банди.  А има и банди. Тези двете, обаче, са от съвсем друг вид. И те канят на среща/матине-мошпит/аперитив в средата на декември в B-Side на клуб Mixtape 5, за да се опознаете или припомните, ако сте се позабравили.
За Lidum Merrko може да се говори, но по-добре е да се чуе. Защото как точно описваш пънк-метъл шизофрения с ясен печат "Балкани" на челото? Ако не си ги слушал, ясно е, че си пропуснал, но за насока, представи си как метъли с гребени свирят в 7/8 ритъм и те подканят към хоро...ъъ, погото с весели приятелски ритници. Дебютът им “Change Your Sign” излезе преди цели три години и те уж поизчезнаха, но се оказа, че само са задържали дъх преди да избълват нов ЕР напролет. А дотогава ще стрелят и на живо, като на 14 декември е първият лайв на Ице Мерко и компания след повече от година тишина.
The Flying Detachment са специални агенти от тежката артилерия. За пръв път ги видяхме на сцена при първия лайв на гръцката рок-ен-рол фурия Planet Of Zeus. Оттогава насам четиримата излизат спорадично само на подбрани събития като концертите на Rawk'n'Roll, Wrong Fest и няколко самостоятелно и прецизно изпипани концерта. Сега твърдят, че са събрали цяла торба тежки и жежки рифове и съвсем, съвсем скоро ще пуснат и първия си албум. А на 14 декември ще демонстрират какво ни чака от диска. 
Концертът в клуб Mixtape 5 съвсем не е случаен - Lidum Merrko и The Flying Detachment са свързани отдавна със силно рок приятелство. Двете банди са споделяли неведнъж турнета, а хора от тях са работили заедно по различни съвместни проекти. И това приятелство си личи на сцена. Ела, за да видиш и сам. 
Билетите са в продажба чрез мрежата на Ticketlogic и струват 8 лева, а на входа на клуба ще бъдат 10.  За повече информация, следи събитието във Facebok

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички