Лудостта, произведена в Сърбия, се пренася и в София


Лудостта, произведена в Сърбия, се пренася и в София

4521

Най-дивият, откачен, цветен и истински фестивал на Европа, Kristijan Azirovich, идва в България на 8 декември.  "Лудостта, произведена в Сърбия" се пренася в току-що отворилия врати клуб Hun, който е в централния подлез на НДК.
Очаквайте безгрижен мелодичен унес от най-добрия тромпетист на ГучаPrva Truba Guće – Kristijan Azirovich, ще ни въведе в неизбежен делириум на неравноделно ритмично веселие. Той спокойно може да се нареди сред най-добрите тромпетисти по света.
"Не знаех, че на тромпет може да се свири така", казва за него Майлс Дейвис.
Гуча съществува от 1961 и не спира дори за момент. Във върховната смесица от игривост и състезание се раждат имена като Брегович и Маркович. Стотици хиляди се струпват в малкото селце за вакханалията на медните духови инструменти, продължаваща година след година. Това, което е започнало като скромно надсвирване на шепа тромпетисти с времето, прерасна в най-шумния и посещаван фестивал за духова музика.
Двери на веселието: 21.00 ч.
Първи тръбачи: 22.00 ч.

Билети по 10 лв. в мрежата на Eventim и партньорските каси: Office 1 Superstore OMVБилетен център НДК, щанд Eventim - The Mall, "На тъмно", Usit Colours, "Технополис", "Арена Армеец" и други. На място - 12лв.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички