Ден до мегаспектакъла на Драгана Миркович в София


Ден до мегаспектакъла на Драгана Миркович в София

5183

Ден остава до мегашоуто на емблемата на балканската музика Драгана Миркович в "Арена Армеец".

Както е известно, първото гостуване на певицата в най-голямата зала у нас е на 16 декември. Сръбската звезда обещава да направи преживяването за всички присъстващи незабравимо и е подготвила много изненади за родните меломани, уверяват организаторите Moko Solution.

За своето Best Of Show изпълнителката е подбрала богат репертоар от песни, прецизно селектирани по желание на българските почитатели. Списъкът включва както най-големите ѝ хитове, сред които "Placi zemljo" и "Sve bih dala da si tu", така и по-новите парчета "Lepi moj", "Zasto me trazis" и други.

Близо 3-часовото шоу ще започне точно в 20.00 часа, като първи на сцената ще излязат горещите Ministarke да загреят появата на балканската икона.

Организаторите препоръчват всички фенове на юго легендата да се придвижат към залата колкото се може по-рано. Входовете на "Арена Армеец" ще бъдат отворени от 18.30 ч. Всички, закупили билети за терена (правостоящи места), ще бъдат допускани в залата през вход ВО, за закупилите  пропуски за трибуни (седящи места) ще бъдат отворени входовете А1, В1 и С1.

Билети за събитието ще могат да бъдат закупени и в деня на концерта от касите на "Арена Армеец", както и от обектите в мрежата на Eventim в цялата страна на цени от 25 до 50 лева. Паркингът пред залата ще бъде на разположение на феновете на Драгана Миркович до изчерпване на местата. След запълването на капацитетa, допълнително ще бъдат осигурени паркоместа и по едно от платната на булевард "Асен Йорданов".

Лица до 16 години ще се допускат с придружител и 2 броя попълнена декларация. Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ редовен билет. Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18-годишна възраст трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация. Няма да се допуска един придружител на 3 (три) и повече лица под 18 години.

Декларацията може да изтеглите от сайта на Eventim, в секцията често задавани въпроси - Пропускателен режим за непълнолетни лица. Моля, ползвайте следния линк http://www.eventim.bg/bg/faq

Подробно обяснение как да свалите декларация може да намерите ТУК.

Единият екземпляр се оставя на охраната при влизане, а вторият остава в придружителя, в случай че бъде поискана за повторна проверка. Във връзка с мерките за сигурност и безопасност, носете с вас и лични документи - копие на акт за раждане на детето, ученическа книжка или бележник, ако то е под 14 години или неговата лична карта, ако вече е навършило тази възраст. Целта е удостоверяване на самоличността на детето и неговата възраст. За да избегнете това, може да представите предварително нотариално заверена декларация. На концерта няма да бъдат допускани малолетни и непълнолетни лица под 18 годишна възраст без придружител! Мерките са съобразени със законодателните разпоредби в България.

Забранено ще бъде влизането в залата с храни и напитки, професионални видеокамери и фотоапарати, аудиозаписващи устройства, оръжие, всякакви остри и опасни предмети, като ножове, чадъри и т.н., стъклени бутилки, преносимо лазерно оборудване, както и пиротехнически средства. Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на "Арена Армеец" е забранено. Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат допускани и няма да им бъде възвърната стойността на билета.

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички