Smallman и Иван Шопов с втори коледен концерт


Smallman и Иван Шопов с втори коледен концерт

5081

След като концертът на Smallman с Иван Шопов и Avigeya в Terminal 1 на 17 ноември беше напълно разпродаден, музикантите обявиха втори - в същия клуб на 26 декември, поради огромния интерес и непрестанните запитвания от фенове и хората от клуба. Изявата е шанс и за тези, които искат да преживеят още един път на живо представянето на новото EP "Inner Oceans" - съвместен проект на Smallman с най-популярния и активен български диджей и продуцент днес Иван Шопов (Cooh, Бalkansky, The Third Man). 
Песните са записани за няколко седмици в село Манастир в Родопите. Както MySound.bg вече извести, впоследствие те бяха довършени в лондонското Kore Studios под ръководството на продуцента Джордж Апсиън.  Красивият дизайн на обложката и опаковката на диска (на снимката), са дело на Цветан Хаджийски (вокали, гайда, кавал в Smallman) и Иван Шопов. По време на концерта изданието ще се предлага на специалния мърчандайз щанд в клуба заедно с тениски, суичъри и други колекционерски артикули на групата.  "Терминал 1" ще отвори врати в 21. 00 ч., концертната част е с начало 22.00 ч..
Цени на билетите – 15 лева в предварителна продажба и 18 лв. в деня на мято.

Пропуските се предлагат в мрежата на Eventim.bg. Каси: щандовете на Eventim на ул. "6-ти септември", The Mall, Office 1 Superstore, OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, "Строежа", "Български пощи", "Вастелс България", "Арена Армеец", "Технополис", "Duende Travel София" и книжарници "Бард" и "На спирката".

Събитието във Фейсбук:

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички