C-Block и Nana откриват с безплатни концерти фестивала София Мези


C-Block и Nana откриват с безплатни концерти фестивала София Мези

4690

Световноизвестният хип-хопър Nana ще открие с безплатен двучасов концерт- фестивала "София Мези" 2016.

Както е известно, събитието ще се състои в Княжеската градинка пред паметника на Съветската армия в София от 20.00 ч. този четвъртък, 21 декември.

Организираната от фондация "Румънеца и Енчев" с подкрепата на Столична община проява ще предложи големи атракции за посетителите.

Специално за Бъдни вечер майстори-готвачи ще приготвят в огромен юнашки тиган традиционен български боб на огън, като всеки ще може да опита от него. За празника ще има и представление на фондация "Коледен тръст" - "Приказка за Коледа и големия коледен бъдник", както и множество награди за малки и големи. Надпревари по надяждане с кебапчета и люти чушки, танцови уъркшопи, джаги, плюс още много различни състезателни игри и томболи с над 2 000 атрактивни награди. За градуса на настроението ще се погрижат световни, балкански и родни звезди, сред които C-Block, Кеба, трубачи Цариброд, Йорданис Агапитосас и Ная, както и група Сигнал, Валя Балканска, Гъмзата, рок примата Милена Славова и много други.

Уникални скари и чевермета от прясно месо, както и гигантска коледна баница, са допълнителен магнит за посетителите на фестивала, който ще се състои от 22 до 29 декември при вход свободен.

По време на събитието организаторите ще подкрепят и няколко благотворителни каузи, една от които е да дарят храна на кризисния център за бездомни в столичния квартал "Захарна фабрика" на 25 декември.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички