Richie Hawtin посреща Нова година в България


Richie Hawtin посреща Нова година в България

4506

Тази година традиционнoто парти Solar Christmas дава път на едно ново събитие - Intersolar.
В навечерието на Нова година, в зала "Арена Армеец", хиляди българи и гости от цял свят ще станат част от едно уникално преживяване благодарение на Richie Hawtin, Tale Оf Us, The Martinez Brothers и Liubo Ursiny. Датата е 31 декември, а стартът ще бъде даден в 20.00 часа.
Акцент в програмата ще бъде легендарният Richie Hawtin, който стартира 2016 обявявайки партньорството си с дизайнера Andy Rigby-Jones, Allen & Heath, за да създаде PLAYdifferently – ново поколение диджейски миксери, които ще разширят креативността на днешното поколение електронни музикални творци, като ги предизвиква да излязат от зоната си на комфорт.
Именно на този бранд миксери ще свирят всички диджеи за вечерта. В това число влиза и берлинското дуо Tale Оf Us. Може би най-голямата изненада за феновете ще бъде появата на дуото The Martinez Brothers.
Резидентите на DC-10 в Ибиса са едни от най-търсените диджеи в световен мащаб и лица на световноизвестен моден бранд, а гостуването им на новогодишното парти ще бъде техен дебют в България.
Вечерта ще бъде открита от резидента на клуб "Ялта" Liubo Ursiny - един от дългогодишните резиденти на популярното заведение. Зад пулта е от почти 10 години. Името му е добре познато на местната електронна сцена. Освен диджей, любимецът на Hernan Cattaneo е и основна част от организаторския екип на събитията на "Ялта".

Билети за Intersolar - в мрежата на Eventim на цени от 50 лева за стандартни билети и 100 лева за ВИП-пропуски.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички