Шер на съд за $ 5 милиона


Шер на съд за $ 5 милиона

4726

Шер (Cher) отива на съд.

70-годишната американската певица и актриса е обвинена в кражба, но не на музика или текст, а на шрифт, използван за оформянето на нейния албум "Closer Тo Тhe Truth" (2013).

Обложката на 26-тия ѝ студиен запис (на снимката) е в стилистиката на старите броеве на "Плейбой". Искът срещу звездата е заведен от графичния дизайнер Мошик Надев (Moshik Nadev), който твърди, че изпълнителката на "I Believe" е използвала без негово разрешение шрифта Paris Logo. Според TMZ той е създаден през 2011, а за него е писало списание Vogue. Надев се е обърнал към Шер, представители на лейбъла Warner Bros., в чийто каталог излезе "Closer Тo Тhe Truth", и графичните ѝ дизайнери с искане да платят за използвания шрифт, но е получил отказ. По тази причина е завел дело на сума 5 милиона долара. Представителите на певицата не дават коментар.

С продадени над 63 000 копия  в първата си седмица, дискът на Шер се оказа нейният най-успешен в кариерата ѝ досега, заставайки на №3 в класацията Billboard 200. Пробивният пилотен сингъл "Woman’s World" оповести появата на звукозаписа, който бе първият нов проект на дивата след 12-годишно мълчание.

В своята дълга и бляскава кариера вокалистката има спечелени редица награди. Oscar, Emmy, Grammy и няколко Golden Globes влизат в дългия ѝ списък с отличия.

Вечната певица, чието истинско име е Шерилин Саркисян, е единственият артист, който може да се похвали с № 1 сингли в Billboard поп чарта във всяко от последните шест десетилетия.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички