D2 и най-младите рок групи на България изнесоха 4-часов концерт


D2 и най-младите рок групи на България изнесоха 4-часов концерт

5268

D2 и групите финалисти от тазгодишното "Голямо Rock междучасие" изнесоха впечатляващ концерт в Sofia Live Club онази вечер.

Малките  музиканти от Rockids излязоха първи на сцената и обраха овациите на публиката. След тях невероятните момчета от Анекдот направо отвяха феновете, които не ги пускаха да си тръгнат и крещяха "още, още". Изпълнението на Different Highway беше просто брилянтно. Рокаджиите The Lefties за пореден път доказаха, че са група, която е готова за голямата професионалана сцена.

Победителите в "Голямото Rock междучасие" - Bloodrush, защитиха нагледно защо са най-добрата млада рок група на България днес. Всяка от бандите беше подготвила по една песен с гост – китарист Митко Кърнев. Освен кавъри, младите музиканти представиха и авторски песни, които определено се харесаха на публиката. След всяко концертно изпълнение бандите раздаваха автографи и се снимаха с фенове.

Последни на сцената се качиха D2, които изсвириха най-големите си хитове и емблематични парчета от албума "Феникс". На финала Дидо покани всички групи финалисти, за да направят заедно песента "Under The Bridge" на Red Hot Chili Peppers.

Всички вокалисти изпяха заедно и "Another Brick In The Wall" на Pink Floyd, а специално за изпълнението на сцената се качиха и Ивайло ЦветковНойзи и Светлана Василева Eliason.

Снимка: Елена Ненкова

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички