Спечели книгата Брайън Мей: Цялата история на Queen!


Спечели книгата Брайън Мей: Цялата история на Queen!

5264

Специалното празнично издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложението и този път е от нашите приятели в издателство "Сиела", в чийто каталог се появи биографичната книга "Брайън Мей: Цялата история на Queen".

Двама получават уникалния шанс да се сдобият с луксозната творба. Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

От колко страници се състои "Брайън Мей: Цялата история на Queen"?

Пишете на:ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/Brian May

Очакваме до 18.00 часа на 6 януари, петък.

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Правилния отговор, както винаги, може да откриете в MySound.bg!

Успех на всички!

Двигателят нa легендарната британска група Queen разказва несподеляни досега факти от живота и музикалния си път. Британската журналистка Лора Джаксън успява да накара иначе скромния и по-скоро мълчалив китарист и композитор да разкрие душата си. От книгата разбираме интересни подробности за личния живот на музиканта, за връзката му с актрисата Анита Добсън, която го вдъхновява да напише хита "I Want It All", както и за неговото влечение към астрономията.

В "Брайън Мей. Цялата история на Queen", разбира се, е отделено голямо внимание на Queen и взаимоотношенията между членовете на групата. Мей разказва как в началото подхожда с подозрение към колоритната личност на Фреди Меркюри, но конфликтът на характерите все пак се трансформира в здраво приятелство. Книгата не рови в скандалите около формацията – те присъстват единствено за фон, за да изпъкне личността на нетипичната рок звезда Брайън Мей.

Преводач на "Брайън Мей. Цялата история на Queen" (корицата на снимката) е Лилия ИлиЕва, която написа биографичната книга на супергрупата Фондацията по-рано тази година.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички