Игра на погледи в новия клип на Алисия и Илиян


Игра на погледи в новия клип на Алисия и Илиян

5192

Две от големите имена в поп-фолка – Алисия и Илиян, се събраха за общ проект - "Нито дума", специално подготвен за новогодишната нощ.

Как се стигна до него?

"Случи се съвсем спонтанно. Бях в един от най-популярните клубове в центъра на София и уточнявахме детайлите за моето предстоящо участие там на 31 декември. Тогава управителите ми казаха, че заедно с мен са поканили и Илиян. В този момент ми хрумна идеята, че ще бъде интересно да направим обща песен, която да изпеем за първи път заедно именно тогава. На следващия ден се чухме и започнахме да работим върху проекта. Той е изключителен музикант и нямах никакво съмнение, че ще се получи добре", разказва звездата на "Ара Мюзик".

"Приех веднага, защото харесвам работата на моята колежка, обичам нещата да се случват така ненасилено, а и мелодията ми допадна от първо слушане", коментира от своя страна Илиян.

"Нито дума" и е по музика на Боби Павлов и текст на Росен Димитров. Режисьор на видеото е Николай Скерлев. Двамата с Алисия са работили върху сценария за него. Интересното е, че сюжетът се развива най-вече от фаталните погледи, които си разменят през цялото време дуетните партньори. Оказва се, че те са бивши гаджета и се срещат случайно отново, когато новият приятел на Алисия я води в автокъща, за да ѝ направи коледен подарък. Магазинът за луксозните автомобили, който е избрал младежът, обаче е точно този, чийто собственик е Илиян, и за зла участ той сам решава да обслужи клиентите си. Всеки жест, всяко движение и всеки предмет, около който се развива срещата им, изважда наяве спомени от миналото на някогашните влюбени...

Една история, която наистина държи зрителя с притаен дъх до края на минилентата. За грима на актьорите в клипа се е погрижил Цецо Андреев. Прическите на Алисия са дело на Ивайло Колев. Както винаги, певицата разчита на собствения си вкус и страст към модата за стайлинга, а върху визиите на Илиян е работила Ива Атанасова.

Продуцент на "Нито дума" е "Ара Мюзик".

Виж клипа тук:

https://www.youtube.com/watch?v=peqbzVjvFzU

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички