Алън Уокър с нов сингъл и премиерен гиг у нас


Алън Уокър с нов сингъл и премиерен гиг у нас

5501

Алън Уокър се завърна с чисто новия си сингъл "Alone".

Това се случи точно година след успеха на пробивния му дебютен сингъл "Faded" с над 1.3 милярда комбинирани гледания в социалните медии и последвалия го "Sing Me To Sleep", носител на MTV EMA.

Песента - финалната част от трилогията, разкриваща самоличността на талантливия норвежец, излезе на 2 декември, като само за дни песента събра близо 9 мил. гледания в YouTube.

"За мен Alone е песен за заедност. Песен, която създава усещане и чувство на съпричастност. Откакто започнах да правя музика, целта ми никога не е била в това акцентирам върху себе си, а да създававам нещо за другите, за да се радват заедно с мен", споделя артистът, което обяснява и концепцията му да не разкрива личността си.

Алън Уокър ремиксира песента на Sia "Move Your Body", включена в делукс версията на албума ѝ "This Is Acting", както и синглите "Hymn For The Weekend" на Coldplay и "Millionaire" на Cash Cash & Digital Farm Animals. Норвежецът бе избран да подгрява Риана в европейската част от обиколката ѝ ANTI World Tour.

Българската публика първа ще може да се се срещне със загадачния Алън преди старта на турнето му в Sofia Live Club от 21.00 ч. на 3 февруари.

Билети - чрез мрежата на EPAY-GO, на касите на Еasy Рay в цялата страна, както и на място в Sofia Live Club на цени от 60 лв., 70 лв. в деня на гига.

18+

Събитието във Фейсбук - тук!

Повече информация относно Алън Уокър:

http://www.alanwalkermusic.no

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички