Ясни са песните от лимитираното EP Time For Bedlam на Дийп Пърпъл


Ясни са песните от лимитираното EP Time For Bedlam на Дийп Пърпъл

5069

Една от най-великите рок групи в музикалната история - Дийп Пърпъл (Deep Purple) зарадва многобройните си фенове, като разкри кои са песните в предстящото ѝ EP "Time For Bedlam".  Лимитираното издание включва четири парчета, които родните фенове ще имат уникалната възможност да чуят на живо по време на прощалния концерт на легендарните музиканти в столичната "Арена Армеец" от 20.00 ч. на 14 май. 
Освен едноименната "Time For Bedlam", проектът включва  и неиздавани записи на рок иконите, сред които инструменталната версия на "Uncommon Man". Емблематичната британска формация споделя с меломаните и парчето "Paradise Bar", което няма да бъде включено в албума "inFinite". Сред изненадите в EP-то и версия от архива на Йън Пейс на новата "Hip Boots". Песента е записана по време на репетиция на култовата банда, малко преди музикантите да влязат в студиото. "Time For Bedlam" влиза в продажба на 3 февруари и вече предизвика огромен интерес. 
С нови и нечувани до този момент песни, както и с всичките си неостаряващи хитове, легендите Йън Гилън, Роджър Глоувър, Йън Пейс, Стив Морз и Дон Еъри ще разтърсят "Арена Амреец". "Дългото сбогуване" на пионерите на хард рока няма да мине без изненади. На сцената на най-голямата зала в България ще излязат и специални гост-звезди, които за момента се пазят в тайна. 
Билетите за концерта на цени от 60 до 100 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна и онлайн. Организатори са Moko Solution и NuCoast.  Актуална информация за шоуто - тук.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички